Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nemtudom mit tegyek! Tul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mit tegyek! Tul korai lenne még?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk eggyütt. Neki volt egy komoly kapcsolata 1 évig voltak eggyütt. És ők már éltek nemiéletet is 6 hónap után. Mi akkor haverok voltunk. Szoval mindig mondta hogy úgy békültek ki meg stb..stb.. Szoval elegge sokszor megtortent náluk.. A lány 17 éves volt akkor. Az én barátom akkor 16 mostmár 17. Én 15 éves leszek. Érettebb vagyok nem kell beszolni hogy mit akarok még itt 15 évesen. Légyszi! Na szóval már sokszor beszéltünk erről,hogy meddig várjunk a dologgal. Ő azt mondta hogy vár rám. De látom rajta és érzem hogy nehéz ez neki.. Sokszor alig bír magával. És én nemtudom meddig várjak. Volt hogy majdnem megtörtént mert én is akartam de aztá beugrott hogy még csak 15 vagyok és milyen gáz már hogy 15 evesen nem leszek szűz. Kicsit félek is hogy nem fogok neki tetszeni vagy nem lesz valami jó. Félek az egesztol.de közben meg néha vágyok rá. Ti mit gondoltok? Tul korai lenne ? Mi a véleményetek az egészről? Ha kell többet is mesélek! Irjatok üzit :)

2016. márc. 22. 18:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hogy döntöttél?
2016. márc. 25. 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:

16 évesen szexszel békültek ki....(Y)

Na ez aztán a szint.....

2016. márc. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!