Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tegyek! Tul korai lenne még?
Igen túl korai.
Mondjuk a mai kis pi.csáknál ez már jellemző.
Kérdezd meg anyukádat is! Hátha büszke lesz a kislányára, hogy nem bír a puncijával....:) Én szégyellném magam helyetted is.
Ne a korod alapjan dontsd el ha szeretned akkor csinald
A sracot meg kielegitheted oralisan is ha nagyon szenved
Szerintem ha szereted akkor semmi akadálya, főleg hogy ő is szeret téged. Így közelebb is kerülnétek egymáshoz biztos azért is akarná már.
Szóval ne félj, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor tedd meg de tényleg csak akkor, ja és védekezzetek bár gondolom ezt amúgyis meg tettétek volna, de ez fontos:)
#8: Prűdek vagyunk, mert nem ajánljuk egy 15 éves gyereknek a szexet?
Akkor én is mondhatom, hogy egy idióta vagy,mert ilyenre bíztatsz egy gyereket. Azt se tudja jóformán, mi az a szex, és még egy darabig nem is kéne tudnia róla.
Én korainak látom, de ez én vagyok.
A leírásodból bizonytalan vagy. De csakis Te tudod, hogy mikor vagy felkészülve testileg és lelkileg.
Még kiskorú vagy, tehát nekem tényleg korainak tűnik.
Ha a barátod tényleg szeret (ezt mástól kérdezd meg hogy szerintük tényleg nagyon szeret-e téged) az nagyon fontos.
Ne érdekeljen mások véleménye.
Ha a pasid ezért elhagy vagy megcsal vagy ilyesmi, akkor nem érdemel meg Téged.
Attól, hogy nen lesz jó ne félj, mert gyakorlat teszi a mestert, de nem hinném hogy rossz lenne.
Jól gondold át, hogy tényleg nem kéne-e várni!
Hallgass a szívedre, de az eszedre is.
Sok sikert a mérlegeléshez! Majd írd meg hogyan döntöttél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!