Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nemtudom mit tegyek! Tul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mit tegyek! Tul korai lenne még?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk eggyütt. Neki volt egy komoly kapcsolata 1 évig voltak eggyütt. És ők már éltek nemiéletet is 6 hónap után. Mi akkor haverok voltunk. Szoval mindig mondta hogy úgy békültek ki meg stb..stb.. Szoval elegge sokszor megtortent náluk.. A lány 17 éves volt akkor. Az én barátom akkor 16 mostmár 17. Én 15 éves leszek. Érettebb vagyok nem kell beszolni hogy mit akarok még itt 15 évesen. Légyszi! Na szóval már sokszor beszéltünk erről,hogy meddig várjunk a dologgal. Ő azt mondta hogy vár rám. De látom rajta és érzem hogy nehéz ez neki.. Sokszor alig bír magával. És én nemtudom meddig várjak. Volt hogy majdnem megtörtént mert én is akartam de aztá beugrott hogy még csak 15 vagyok és milyen gáz már hogy 15 evesen nem leszek szűz. Kicsit félek is hogy nem fogok neki tetszeni vagy nem lesz valami jó. Félek az egesztol.de közben meg néha vágyok rá. Ti mit gondoltok? Tul korai lenne ? Mi a véleményetek az egészről? Ha kell többet is mesélek! Irjatok üzit :)

2016. márc. 22. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
én 18 voltam, a párom 15 amikor elveszítettük... mindketten egymással. Szóval... nem hiszem hogy idős lennél hozzá. Az meg hogy még nem érzed késznek magad, az megint más, akkor még várjatok.
2016. márc. 22. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Igen túl korai.

Mondjuk a mai kis pi.csáknál ez már jellemző.

Kérdezd meg anyukádat is! Hátha büszke lesz a kislányára, hogy nem bír a puncijával....:) Én szégyellném magam helyetted is.

2016. márc. 22. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Én is 15 éves vagyok, de még ha lenne is barátom, akkor sem fordulna meg a fejemben ilyesmi...Nem értem, miért nem lehet ezzel várni? Igen, szerintem elég gáz elveszíteni ennyi idősen, de ez csak az én véleményem.
2016. márc. 22. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
13%

Ne a korod alapjan dontsd el ha szeretned akkor csinald

A sracot meg kielegitheted oralisan is ha nagyon szenved

2016. márc. 22. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg akarod és késznek érzed magad rá akkor ne az tartson vissza, hogy mások mit gondolnának. DE ne is azért tedd meg hogy a barátod ne hagyjon ott vagy mittommén mitől tartasz. Ha viszont még nem érzed késznek magad rá (a leírásodból nem így tűnik) akkor ne aggódj feltétlenül, ha szeret vár tovább és a konfliktusokat is el lehet rendezni szóban. Példának okáért túl vagyunk már az egy éven barátommal 18 évesen és még nem feküdtünk le, mert én nem érzem magam késznek. Nagyon megértő és próbál segíteni ahogy csak tud. Szóval csakis rajtad múljon!!
2016. márc. 22. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Sosem értettem miért kell lenézni valakit amiatt, hogy mikor veszti el...Egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt ez az ő döntése. El kell fogadni akkor is, ha esetleg nem értesz vele egyet. Ha valaki úgy érzi már szeretné, az miért lenne baj? Nyílván más se örülne annak ha megvetnék, csak azért mert még várni szeretne vele.
2016. márc. 22. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szereted akkor semmi akadálya, főleg hogy ő is szeret téged. Így közelebb is kerülnétek egymáshoz biztos azért is akarná már.

Szóval ne félj, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor tedd meg de tényleg csak akkor, ja és védekezzetek bár gondolom ezt amúgyis meg tettétek volna, de ez fontos:)

2016. márc. 22. 19:32
 8/12 anonim válasza:
Jézusom, miért ilyen prüdek az emberek? Figyi, ha úgh érzed, hogy testileg és lelkileg is fel vagy készülve, és tudod, hogy nem csináltok hülyeséget(pláne ha a srác már tapasztaltabb) akkor semmi akadálya. Ez teljesen emberüggö, valaki 15 évesen is elég érett valaki még 18 évesen sem, ez csakis Te tudod eldönteni:) sok sikert, és azért óvatosan!
2016. márc. 22. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

#8: Prűdek vagyunk, mert nem ajánljuk egy 15 éves gyereknek a szexet?

Akkor én is mondhatom, hogy egy idióta vagy,mert ilyenre bíztatsz egy gyereket. Azt se tudja jóformán, mi az a szex, és még egy darabig nem is kéne tudnia róla.

2016. márc. 22. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Én korainak látom, de ez én vagyok.

A leírásodból bizonytalan vagy. De csakis Te tudod, hogy mikor vagy felkészülve testileg és lelkileg.

Még kiskorú vagy, tehát nekem tényleg korainak tűnik.

Ha a barátod tényleg szeret (ezt mástól kérdezd meg hogy szerintük tényleg nagyon szeret-e téged) az nagyon fontos.

Ne érdekeljen mások véleménye.

Ha a pasid ezért elhagy vagy megcsal vagy ilyesmi, akkor nem érdemel meg Téged.

Attól, hogy nen lesz jó ne félj, mert gyakorlat teszi a mestert, de nem hinném hogy rossz lenne.

Jól gondold át, hogy tényleg nem kéne-e várni!

Hallgass a szívedre, de az eszedre is.

Sok sikert a mérlegeléshez! Majd írd meg hogyan döntöttél!:)

2016. márc. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!