Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz 14 évesen elveszíteni egy fiúnak? 15 éves lány,10 hónapos kapcsolat.
Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 21:55
21/23 János Gilján válasza:
Én is 14 évesen vesztetzem el egy 16 éves lánnyal, szerintem teljesen normális. Nem fogsz semmilyen lelki törést szenvedni, kicsit túl van lihegve a kérdés ezen része. Mellesleg jómagam 11 évesen jöttem rá az első sikeres maszturbációm után, hogy ezt minél gyorsabban ki akarom próbálni egy lánnyal is. Ha akkor lett volna valakim, már 11 évesen elvesztettem volna és akkor is pont ugyanolyam ember lennék, mint amilyen most vagyok. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek már 10 éve a feleségemmel és az a véleményem, hogy az első szeretkezés időpontjánál sokkal fontosabb a minősége, hogy mennyire próbálnak kölcsönösen örőmet szerezni egymásnak a fiatalok. 36F
22/23 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor nem, mert az a kulcs ami sok zárat nyit az mesterkulcs, de a zár amit sok kulcs nyit az egy szar zár.
23/23 anonim válasza:
Mi történt? Lefeküdtetek? Azóta együtt vagytok még? Megbántátok? Jó volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!