Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Külső és belső is érdekel :)
Kort is írjatok pls
2016. márc. 19. 18:50
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor itt van még egy :D
2016. márc. 19. 18:53
4/6 anonim válasza:
Nekem tejossz be a szobámba ha Megadom a lakcimem 😁
Amugy nem mindegy olyan vagy amilyen ha akarod ird le privibe h milyen vagy es mondok oszinte kegyetlen véleményt..
17F
5/6 anonim válasza:
Külsőre az ideálom a 168 cm körüli, átlag testalkatú, hosszú barna/szőke hajú lányok.
Belsőre pedig ami bejön, ha a lány:
- mosolygós, vidám természetű és könnyű őt megnevettetni
- gondoskodó, anyáskodó típus
- nem akar mindig görcsösen, 100 százalékosan "lányos" lenni, hanem vannak fiús tulajdonságai is
- előny, ha a filmes és zenei ízlése egyezik az enyémmel, így könnyen tudnánk együtt moziba, koncertekre járni
Persze folytathatnám még a listát, de hirtelen ez a pár dolog ugrott be, úgyhogy ezeket tartom a legfontosabbnak.
22/F
6/6 Quatermain válasza:
Ne legyen kék a szeme, a többi jöhet. Tudom nem ez számít, de engem taszít. Magasságra lehetőleg legyen 176 cm alatt úgy kb. 10 centivel, de nem baj ha kisebb. Súlyban szeretem ha telt, formás alakja van és vastag combjai. Gondolkodása érett. Széles látókörrel rendelkezzen és legyen határozottan nőies. Kedves és mosolygós. Tudjon főzni. Egyesek szerint ezek túl nagy elvárások, szerintem meg a minimum. Ezekkel ha valaki lenyűgöz, bármit elérhet nálam. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!