Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek milyen pasik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Például a bunkó lekezelő stílusban beszélők, vagy a nyálas, romantikus srácok? Vagy a kettő között? Irjátok le milyen nektek az "álompasi"

2016. márc. 16. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bRAD pITT
2016. márc. 16. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:

En nem vagyok romantikus típus, de bunkó pasival se járnék semmi pénzért. A vicces fiukba szeretek bele általában

/L

2016. márc. 16. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Vicces, szarkasztikus, intelligens, kedves, törődő, kreatív, az ízlésünk és a gondolkodásmódunk kb egyezzen. 18l
2016. márc. 16. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha valaki nem nyalifali mindenkivel és nem brutál kedves mindenkivel.Hanem csak velem olyan aranyos törődő ilyesmi..szóval éreztesse hogy neki más vagyok mint a többiek.Merjen felvállalni a barátai előtt.Szeretem ha valaki vicces de ugyan akkor nagyon fontos hogy komoly dolgokról is el lehessen vele beszélgetni.Tudjam hogy számíthatok rá.Ne nyaljon faljon mindenki előtt mert az másoknak elég kínos lehet.Ilyenek.. de persze nem kell minden pasinak pont cettől cettig ilyennek lennie amit leírtam mert máskülönben nem jövök vele össze.Szó nincs erről.Ha valaki kicsit másabb belül de mégis valamivel megfog és szerelmes vagyok belé akkor semmi pénzért még csak meg sem próbálnám megváltoztatni.

Itt az alap dolgokat nem írtam hogy mondjuk hogy ne anyázzon nekem meg stb.De gondolom ezt egy normális ember alapból nem csinálja tehát feleslegesnek tartottam beleírni a kis monológomba.

2016. márc. 16. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A fentiekkel egyetértek, de hozzátenném, h legyen udvarias, igényes.

Külsőleg is fontos, h esetem legyen, vagy legalább ahhoz közel legyen.

Belsőleg, h velem kivételezzen, és legyen kedves és megértő. :D

Lehetőleg ne szédítsen egyszerre több lányt...hanem csak én.

Ha szorult belé némi romantika, az sem árt. :D

2016. márc. 16. 17:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Csak ijen válaszokat vártam h "legyen jófej" szóval köszönöm <3
2016. márc. 16. 17:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehetoleg egyik se legyen. Inkabb a ketto kozotti, normalis, humoros srac.
2016. márc. 16. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a sportosak jönnek be. De legyen kedves őszinte jófej és normális
2016. márc. 16. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Álljon velem szóba :D De akkor már az sem árt ha van humora, csak ne vigye túlzásba. Értem ezt úgy, hogy pl.a csipkelődős humort nagyon szeretem, de tudja már mindenki hogy hol a határ :D Lehet nyugodtan komolyabb is mint én, csak ne untasson. Persze legyen kedves is, de az tényleg plusz ha érezteti velem, hogy azért én jobban számítok neki mint a többi ember (nem egyenlő azzal hogy akkor rajtam kívül nindenkivel egy bunkó paraszt) Nem szeretem ha valaki nagyon nyálas, külsőleg meg annyi kikötésem van, hogy ne taszítson :D 16/L
2016. márc. 17. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok, de erre a kérdésre én is tudom a választ... Legyél magabiztos, vidám, nevettesd meg a legszarabb napokon... főleg a legszarabb napokon. Legyél őszinte, hűséges, és legyél benne minden hülyeségben.

Ha ezek megvannak nyert ügyed van bárkinél.

Szerintem az itteni lányok egyetértenek velem :)

2016. márc. 17. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!