Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok előszor igazán szerelemesek? (Nemet és kort irjatok )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A válaszokhoz azt is írjátok le, hogy meddig voltatok egyűtt az első igazszerelmetekkel!
2016. márc. 18. 20:32
21/23 anonim válasza:
Most, életemben először, egész nap ő jár a fejemben, tényleg bármit megadnék, hogy végre az enyém lehessen...
15/L
22/23 anonim válasza:
Az elso kapcsolatom 13evesen indult es húsz honapig voltunk egyutt majd az okból kifolyolag szakitottunk hogy "élnünk kell", de azota is dumalunk es nincs egymasra "köpködés" mindt sok párnál. Októberben talalkoztam egy sraccal mert ő is ott volt a mi kis tarsasagunkban. Elso látásra lattam hogy milyen normalisan nez ki es ő mas.. Mindenki viccelt h na ideje hogy valaki bejojjon mostmar.. Hat bogarat ültettek a fülembe, gozom sincs hogyan de annyira megfogott a szemelyisege, a beszéde es a jelleme is... Hat szerelmes lettem es olyat ereztem amit az elozo barátomnál nem (pedig tenyleg nagyon szerettük egymast de nem szerelem volt) Szoval bejott a srac lett baratnoje de ranezesre latszott hogy nem lesz egy nagy életű dolog. Masfel honap mulva mar nyoma sem volt a kis feszbuk kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!