Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok előszor igazán szerelemesek? (Nemet és kort irjatok )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A válaszokhoz azt is írjátok le, hogy meddig voltatok egyűtt az első igazszerelmetekkel!
2016. márc. 18. 20:32
11/23 anonim válasza:
14 évesen, sose voltunk együtt, plátói volt pár évig. 18l
12/23 anonim válasza:
15 évesen, 1 évig voltunk együtt, 3 hete szakított, azóta is próbálom visszaszerezni...
13/23 anonim válasza:
17/L vagyok és még mindig nem voltam...
14/23 anonim válasza:
16, de reménytelen, és még mindig tart. 17/L
15/23 anonim válasza:
15, és nem jöttünk össze. 16/L
17/23 anonim válasza:
Akibe tényleg nagyon szerelmes voltam, 15 évesen volt. 5 hónapig voltam vele.
Most 17/L vagyok, de még mindig nem tudtam elfelejteni, és bár volt már más barátom is, ő volt az eddigi egyetlen szerelmem.
18/23 anonim válasza:
16/l
A mai napig, nagyon szeretem, de most baratnoje van :/
19/23 anonim válasza:
Nekem mar tobb fiu is tetszett. DE most vagyok eppen igazan szerelmes eloszor. Talan alakul iss valami :)
14/L
20/23 anonim válasza:
Szerintem még sosem voltam:) Észrevettem volna...Eddig csak tetszettek fiúk, bár régebben azt hittem, az a szerelem...:)16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!