Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Többi lent
Egyszer már kiirtam ezt a kerdest, csak azota sokan kerdeztek es mar nehezen megtalalhato.
Szoval, a lenyeg, hogy ma lattam a hevmegalloban egy fiut, Szigetszentmiklóson, a Jozsef Attila telepen szallt le par fiuval az oldalan.
Ha valaki ismeri, vagy tud segiteni hogy hogyan talalhatnek ra, kerem irjon uzenetet itt, vagy valaszt, mert rendkivul fontos lenne. Koszonom szepen elore is :)
14/L

Szia!
Nem bántásból, de miért nem szólítottad meg? (Én mondjuk az a típus vagyok, aki még ha tudja is, hogy nincs veszteni valója akkor is a földbe gyökerezik a lába :( .)
Amúgy meg máskor nem láttad, csak egyszer? Mert akkor elég nehéz lesz megtalálni. És nem írtál pontos személy leírást. Így aki azon a környéken lakik még az sem tudna segíteni.
Azért sok sikert és NE higgy el mindent, amit írnak neked. Lehet, hogy rossz szándékú emberek csapdája!
Vigyázz magadra.
14/f
Nem, mert jött az én hévem és amúgy sem mernék odamenni hozzá.
Hát, olyan 15-16 éves lehet, sötétbarna/fekete hajjal, és fekete póló volt rajta, amin alul volt egy fehér nike jel.
Valószínűleg a közelemben lakik mivel én is egyMiklós meletti városban lakom, es nem.volt nála táska, se semmi ezért gondolom hogy közelről.jött. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!