Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú-lány CSAK barátság?
Szia:)
nekem legalább 15 közeli barátomból, 6 lány:) szóval igen létezik:) de sok embernél ez nem jön össze, de ez a kapcsolat viszonyától is függ:)
#8:Sajnálom, de egy valódi barátságban eszükbe sem jut egyik félnek sem lefeküdni a másikkal.. Már pedig ő szexuálisan kíván téged, ha ilyeneket mondott neked, hogy megfektetne. Mivel nem tud megfektetni, így "csak" barátja maradsz, és nem a dugóópajtija.
Mellesleg jó nagy tapló paraszt az, aki ilyet mond egy lánynak. Mi a francot ehetsz rajta...
#16: De akit kívánok szexuálisan, azzal nem kezdek barátkozni, nem érted? A kettő kizárja egymást.
Barátságban nem kívánja senki szexuálisan a másikat, aki pedig kívánja, abban mindig ott lesz a hátsó szándék.
A 17-es és a 18-as vagyok.
Azt elfelejtettem leírni hogy anno "szerelmes" voltam abba a lányba de az igazából még azelőtt volt hogy országos cimborák lettünk volna és gyerek is voltam még.
A kérdésedre válaszolva: Ha mind a ketten heteroszexuálisak és tényleg közel állnak egymáshoz előbb-utóbb valaki többet fog érezni vagy nem. (tudom sokat segítettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!