Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni az exbarátnőmet?

Figyelt kérdés
2 évig voltam együtt a barátnőmmel. 6 hónapja szakított velem mert megcsalt és össze is jött azzal a fiúval. azóta már nekem is van barátnőm, boldog vagyok vele, de az előző még mindig ugyanúgy hiányzik és ugyanúgy fájt, mint amikor megcsalt.. ez ennyi idő után még normális? mit tehetek ellene? sokszor ő jár a fejemben, vele álmodok. 19/F
2016. márc. 14. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán a legfőbb oka az, hogy nem tudtad lezárni ezt a történetet. El kell engedned, lezártnak kell tekintened.Vége.Ne ragaszkodj hozzá.
2016. márc. 14. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló volt..igaz engem ok nélkül hagyott ott...

aztán 2,5 hónap múlva kiderült hogy azért mert azt mondták neki hogy megcsaltam, ami hazugság volt, csak ahelyett hogy megkérdezte volna, ink. otthagyott szó nélkül...

ezután valamivel így hogy volt ok kijöttem a depiből, és azért megembereltem magam, de még mindig nem volt 100% a dolog...most azóta kibékültünk barátilag, és szoktunk beszélni. És ő most már hisz nekem hogy nem csaltam meg együtt megbeszéltük ezt az egészet és lezártuk. Nekem ez segített teljesen:)

2016. márc. 15. 00:05
 3/5 Andicika ***** válasza:
Érezz iránta egy dühöt, hogy hát veled azért ne játszódjanak. Légy mérges rá, hogy megcsalt az a ... és elfogod egy idő után felejteni, főleg, hogy már van másik bnőd is. Persze ez akkor működik,hogy ha amit mondassz magadnak azt el is hiszed, és tényleg dühös leszel a csajra. Nekem hasonló eset segített.
2016. ápr. 19. 19:30
 4/5 anonim válasza:

Ezt vágom, nekem volt olyan, ami 5 évig tartott. Azért nehéz feldolgoznod, mert ő kellett neked, te pedig nem kellettél neki. Koncentrálj arra, hogy minél többször nézz szembe magadban azzal, hogy mennyire rosszulesik, hogy nem kellettél neki. Nagyon fájdalmas lesz, de ha tudatosítod magadban, akkor előbb-utóbb kikeveredsz belőle, és értékelni fogod azt, hogy más meg odavan érted.

Tuti tipp: el fog jönni az a pillanat, amikor valamiért kibújik a szög a zsákból (meghízik vagy hülye lesz, vagy neked lesz nagy szerelem), és akkor egyszer csak leesik, hogy milyen jó, hogy nem maradtatok együtt.

Addig is kitartás!!

2016. ápr. 19. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

én úgy 2.5 éve léptem ki az első és komoly kapcsolatomból. eleinte én is szenvedtem ezzel a problémával de az idő múltával beletörödtem,( hogy ez volt a legjobb döntés bár teljesen más volt a sztori) aztán már csak maga az érzés tör rám néha, hogy milyen jó is volt

nem tudom milyen beállítottságú vagy de én most a barátaimat részesítem előnyben aztán majd 1-2 év múlva jó lenne egy hosszú kapcsolatba benevezni. bár ki tudja :D

19/f

2016. ápr. 19. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!