Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakit elfelejteni?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel közös döntés alapján döntöttünk úgy, hogy véget vetünk a dolognak, mert mindketten beláttuk, hogy barátként sokkal jobban megvoltunk és mindkettőnk számára fontos annyira a kapcsolatunk, hogy inkább megtartjuk azon a szinten, minthogy valami magasabbon elrontsuk. Ez egy olyan eset volt, amikor a szívem azt diktálta, hogy szeretem őt, de az agyam belátta, hogy a dolognak nincs jövője és nem éri meg emiatt eltávolodni egymástól. Viszont a gond az, hogy a szívem még mindig nem fogadta el a dolgot és érdekelne, tud-e valaki megoldást arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzem magam rosszul.2016. márc. 11. 19:37
1/3 anonim válasza:
Az idő...de ha minden nap beszéltek...nagyon nehéz lesz...én egyik osztálytársammal voltam így.. belezúgtam, és a végén csak barátok lettünk, a mai napig..de még mindig nem 100% az hogy "csak" barátként tekintek rá, pedig 9 hónapja nagyon boldog vagyok a barátnőmmel...félre értés ne legyen, nem vagyok belezúgva... csak azért az embernek néha eszébe jut ez az...nagyon nehéz így...
2/3 anonim válasza:
Ha egyszer már több volt barátságnál egy kapcsolat, ott "visszalépve" a barátság szintre már nem olyan lesz mint régen, vagy elválnak útjaitok, vagy előbb utóbb elfogadod azt a helyzetet, miután a szívecskéd megnyugszik.
3/3 anonim válasza:
Ha nem beszélsz vele, az valamennyire segítene neked. Mondjuk nekem nem segített, sőt... Ha lehet, valamennyire próbáld meg elkerlni, ne nézegesd a képeit és ne beszélgessetek olyan sokat. Ja és szerintem az egyik legfontosabb az az, hogy el tudd engedni és próbálkozz másnál is, de ne hasonlítsad össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!