Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet valakit elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel közös döntés alapján döntöttünk úgy, hogy véget vetünk a dolognak, mert mindketten beláttuk, hogy barátként sokkal jobban megvoltunk és mindkettőnk számára fontos annyira a kapcsolatunk, hogy inkább megtartjuk azon a szinten, minthogy valami magasabbon elrontsuk. Ez egy olyan eset volt, amikor a szívem azt diktálta, hogy szeretem őt, de az agyam belátta, hogy a dolognak nincs jövője és nem éri meg emiatt eltávolodni egymástól. Viszont a gond az, hogy a szívem még mindig nem fogadta el a dolgot és érdekelne, tud-e valaki megoldást arra, hogy egy kicsit kevésbé érezzem magam rosszul.
2016. márc. 11. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az idő...de ha minden nap beszéltek...nagyon nehéz lesz...én egyik osztálytársammal voltam így.. belezúgtam, és a végén csak barátok lettünk, a mai napig..de még mindig nem 100% az hogy "csak" barátként tekintek rá, pedig 9 hónapja nagyon boldog vagyok a barátnőmmel...félre értés ne legyen, nem vagyok belezúgva... csak azért az embernek néha eszébe jut ez az...nagyon nehéz így...
2016. márc. 11. 23:04
 2/3 anonim válasza:
Ha egyszer már több volt barátságnál egy kapcsolat, ott "visszalépve" a barátság szintre már nem olyan lesz mint régen, vagy elválnak útjaitok, vagy előbb utóbb elfogadod azt a helyzetet, miután a szívecskéd megnyugszik.
2016. márc. 11. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz vele, az valamennyire segítene neked. Mondjuk nekem nem segített, sőt... Ha lehet, valamennyire próbáld meg elkerlni, ne nézegesd a képeit és ne beszélgessetek olyan sokat. Ja és szerintem az egyik legfontosabb az az, hogy el tudd engedni és próbálkozz másnál is, de ne hasonlítsad össze vele.
2016. márc. 12. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!