Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Már régóta tetszik egy fiú, de úgy érzem, hogy nincs nála semmi esélyem. Zavar, hogy ha más lányokkal beszélget és olyankor úgy érzem, hogy kevés vagyok hozzá. Hiába próbálom, nem tudom elfelejteni. :(

2016. febr. 28. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
A legjobb módja h megkèrdezed hogy van e esélyed nála. Nekem bevállt, igennel vagy nemmel valaszol valaki akkor abbol lehrt a legkonnyebben kiabrandulni hogy megmondja neked hogy nem. És akkr legalabb tudod hogy nem rajtad mult mert te megkérdezted. Persze ha igent mond akkor megjobb :)
2016. febr. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!