Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok! Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gréti20 kérdése:

Lanyok! Ti mit tennétek a helyemben? 21/L

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel eddig ketszer talalkoztunk, viszont a masodik randin kicsit sokat ittunk, es lefekudtunk. Neha ugy erzem, hogy megbantam, neha viszont orulok, hogy megtortent, mert nagyon vonzodunk egymashoz, csak kicsit gyors volt, ezt kesobb mindketten belattuk. Azota nem talalkoztunk a tavolsag, a suli es egyeb elfoglaltsagok miatt, igy most kozossegi oldalon tartjuk a kapcsolatot. Szinte minden nap beszelunk, de neha elofordul, hogy nehany napig nem is ir. Eleg valtozo a hangulata is, egyszer kedves es bokol, maskor meg epp hogy leir egy mondatot. Viszont abban biztos vagyok, hogy tetszek neki, ezt mar tobbszor is hangoztatta. Csak ez a hangulatingadozas eleg elbizonytalanito, foleg, hogy neha ugyerzem, tobbet erzek iranta, mint puszta szimpatiat. Szerintetek lehetne még ebbol egy normalis kapcsolat? Vagy hagyjam az egeszet?

2016. márc. 14. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet belőle normális kapcsolat:) Viszont sok minden kéne hozzá: közelebb lakni, tényleg sokat beszélgetni, stb.

Sok szerencsét!:)

2016. márc. 14. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet elfoglalt szar napja volt vagy valami jobb mint ha rad is atragasztana meg nem is lehet mindig beszelni tul hamar elfogynak a temak
2016. márc. 14. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nézd, valóban nagy hiba volt a második randin, de főleg részegen lefeküdnötök egymással... ha csak néha bókol, de néha alig ír, és napokig hanyagol, ráadásul időtök sincs egymásra, és messze is laktok... hát, én a helyedben nem nagyon reménykednék. Ha komolyan érezne irántad valamit, és kapcsolatot akarna, akkor ha nem is rögtön, de 1-2 napon belül lépett volna, és nem csak beszélgetnétek. Egy kis kedvesség meg bókolás SEMMIT nem jelent. Ilyenkor általában az van, hogy idővel egyre ritkábbak lesznek a beszélgetések, te szomorkodsz miatta, ő meg szépen lassan elfelejt, és csak egy lány maradsz, akivel egyszer részegen lefeküdt.
2016. márc. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!