Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért használnak ki a lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használnak ki a lányok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez volt már a negyedik eset, amikor át vagyok verve és belém rúgnak. A lényeg, hogy volt egy lány, akivel nagyon jóban voltunk, amikor szakított barátjával és a srác bántotta érzelmileg, lek*rvázta, elhordta mindennek és a padlón volt a lány, még akkor is mellette voltam, vígasztaltam, hogy ne legyen neki rossz. Nőnapra vettem neki csokit, hogy ne érezze azt, hogy el van felejtve. Mosolyt csaltam az arcára. Régóta tetszettem neki és Ő is nekem. Szombaton nap közben azt mondta, hogy szeret és fontos vagyok neki, meg hogy nem akar elveszíteni, aztán este jött az üzenet, hogy sajnálja barátját szereti, Ő az igazi és ne haragudjak. Nagyon rosszul esett ez nekem főleg, hogy ott álltam mellette és nem csak Ő volt az első. Folyton ezt játszák be, csak tudnám, hogy miért engem talál meg az összes ilyen lány. Lányok nektek jó, ha láttok valakit szenvedni?

2016. márc. 13. 11:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez a lány nem tudja, mit akar és kitől, ezért van az hogy óránként változtatja, hogy kit szeret. Őt is megbántotta valaki, nem is csodálom, hogy nem tudja hol a helye és mit akar. Nem gondolom hogy azért csinálta, hogy direkt megbántson, csak bizonytalan.
2016. márc. 13. 11:21
 2/12 anonim válasza:
60%
Szokj hozzá.A csajok főleg azokhoz a pasikhoz vonzódnak,akik néha megalázzák és leuralják őket.Majd amikor kedvesek lesznek velük teljesen elolvadnak.
2016. márc. 13. 11:23
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem haragszok rá meg semmi, csak szarul esett/esnek ezek a dolgok. :)

Azt viszont nem értem, hogy ha bizonytalan, akkor miért ,,hitegetik" a másik félt? :)

2016. márc. 13. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy téged csak ilyen lányokkal hoz össze a sors, nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden lány ilyen. Nem gondoltál még abba bele, hogy lehet, hogy nem olyan lányokkal kéne szorosabb "barátságban" lenni akiknek van barátjuk? És ha a lánynak nem tetszik a pasija viselkedése majd szakít vele, és hagyni kell hogy ezt lerendezze magában is és nem pedig rögtön rá startolni...
2016. márc. 13. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Amit írtál itt utoljára kommentben, teljesen igaz...

Hány évesek vagytok?

2016. márc. 13. 11:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem egyböl rástartoltam amikor szétment barátjával. Én még várni akartam, Ő jött hozzám mindig, mert ,,hiányoztam neki". És Ő volt az első olyan lány akinek volt barátja.
2016. márc. 13. 11:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen jo a noknek,hogy latnak szenvedni,igy nol az onbizalmuk,hogy ok milyen fontossak!

Probald ki egyszer,hogy egy csajnak azt mondod,hogy ne haragudj ,de nem jossz be nekem,az igazi okat ne mond meg neki.

Figyeld csak meg nem fogod tudni lerazni!

2016. márc. 13. 11:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert hagyod, hogy kihasználjanak.
2016. márc. 13. 11:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Hagyom? Mit csináljak, hogy ne használjanak ki? :) Szarjam le Őket? Legyek bunkó? Az a baj, hogy erre nem lennék képes :)
2016. márc. 13. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Próbáld megtalálni a középutat. Legyél udvarias, rendes, de határozott. Ne akarj mindenáron segíteni, ne válj lelki szemetessé. Főleg azoknál a lányoknál figyelj erre, akiktől akarsz is valamit.
2016. márc. 13. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!