Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak ki a lányok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez volt már a negyedik eset, amikor át vagyok verve és belém rúgnak. A lényeg, hogy volt egy lány, akivel nagyon jóban voltunk, amikor szakított barátjával és a srác bántotta érzelmileg, lek*rvázta, elhordta mindennek és a padlón volt a lány, még akkor is mellette voltam, vígasztaltam, hogy ne legyen neki rossz. Nőnapra vettem neki csokit, hogy ne érezze azt, hogy el van felejtve. Mosolyt csaltam az arcára. Régóta tetszettem neki és Ő is nekem. Szombaton nap közben azt mondta, hogy szeret és fontos vagyok neki, meg hogy nem akar elveszíteni, aztán este jött az üzenet, hogy sajnálja barátját szereti, Ő az igazi és ne haragudjak. Nagyon rosszul esett ez nekem főleg, hogy ott álltam mellette és nem csak Ő volt az első. Folyton ezt játszák be, csak tudnám, hogy miért engem talál meg az összes ilyen lány. Lányok nektek jó, ha láttok valakit szenvedni?2016. márc. 13. 11:12
11/12 anonim válasza:
én is hasonló szituban voltam csak most kezdek kijonni belőle... te legyél a főnök legyél picit flegma mintha le sem szarnad néha amit mond vagy cselekszik egyből vonzó leszel
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, megfogadom Őket :)
2016. márc. 13. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!