Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépnétek 9. esként egy végzőshöz?
Nagyon úgy tűnik belezúgtam egy végzősbe, ritkán beszélgetünk (szinte semmit), ha olyan köszönünk a másiknak. Ha a közelébe vagyok párszor rám néz. Innen hogy lehet tovább lépni, hogy kiderítsék lehetne-e valami?
15/L 17/F
Hogy lehet 17 evesen vegzos? En mindjart 20 leszek es most vegzek jo volt egy ev elokeszito de akkor is 19 lennek
Amugy ja labbal
Nalam ez pont forditva van, de o lepett eloszor:) szoval szerintem koszonj ra, vagy szemezz vele, hatha kezdemenyez..vagy irj ra^^
16/L
Lehet 17 évesen végzős, 6 évesen ment suliba. A mi osztályunkban is van nem 1 aki még nincs 18 és érettségiig se lesz az.
Kérdésre válaszolva: Írj neki facebookon ha tudsz, én írásban sokkal jobban meg tudok nyílni, meg mondjuk linkelhetsz kezdetnek egy vicces képet, vagy videót, vagy bármit ami hozzá kapcsolódhat vagy ízt írod hogy ő jutott az eszedbe róla. Legyél kreatív, ha már beszélgettek akkor sínen vagy;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!