Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon féle egy kapcsolatol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féle egy kapcsolatol mit tegyek?

Figyelt kérdés

16/L

lehetet volna egy szép és jo kapcsolatom de féltem ezért eltaszitotam a fiu és mindig ez van félek az első sextöl a csoktól h gyözemle a félelmemet nm vagyok csunya mert sokan éreklödnek utánam

2016. márc. 13. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:

mert buta vagy

szextől nem szabad félni

2016. márc. 13. 18:37
 2/9 anonim válasza:
félsz. oké. énis féltem. és azért mert még nem találtad meg a megfelelő fiút. mert a megfelelő fiú mellet nem félsz az ilyenektől. mert át tudjátok vészelni ennyi.
2016. márc. 13. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

tudom de mégis

mutatom h mennyire akarom de amikor oda került a sor h összejövünk csok meg minden leléptem és ez van mindig most meg szenvedek mert az a fiu volt a nagy szerelmem és én is neki de hülye voltam tudom és nm tudom mit tegyek

2016. márc. 13. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
szerezd vissza
2016. márc. 13. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is félek ezektől a dolgoktól, bár felem még nem érdeklődött eddig senki.
2016. márc. 13. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:
az a baj h hiaba szeretem most elkezdet kavarni egy k*rvával ezek utan hozam ne érje n undorito de még ennek ellenére is szeretem tiszta szivemből
2016. márc. 13. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
undorító, ne érjen hozzád de tiszta szívedből szereted.. na ezen most egy jót röhögtem xD egyébként majd pár év múlva megjön az eszed, addig jó várakozást.
2016. márc. 13. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha így érzed, akkor számodra még korai ez a párkapcsolatos dolog. Ráérsz még ezzel. Ha igazán érdekelni fog, akkor már nem fogsz tartani tőle
2016. márc. 13. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

eltaszitotam a fiu

sextöl

h

gyözemle

nm

éreklödnek

Szerintem egy szótár fele érdeklődjél,mert azzal jobban járnal.

2016. márc. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!