Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féle egy kapcsolatol mit tegyek?
Figyelt kérdés
16/L
lehetet volna egy szép és jo kapcsolatom de féltem ezért eltaszitotam a fiu és mindig ez van félek az első sextöl a csoktól h gyözemle a félelmemet nm vagyok csunya mert sokan éreklödnek utánam
2016. márc. 13. 18:36
1/9 anonim 

válasza:

mert buta vagy
szextől nem szabad félni
2/9 anonim válasza:
félsz. oké. énis féltem. és azért mert még nem találtad meg a megfelelő fiút. mert a megfelelő fiú mellet nem félsz az ilyenektől. mert át tudjátok vészelni ennyi.
3/9 A kérdező kommentje:
tudom de mégis
mutatom h mennyire akarom de amikor oda került a sor h összejövünk csok meg minden leléptem és ez van mindig most meg szenvedek mert az a fiu volt a nagy szerelmem és én is neki de hülye voltam tudom és nm tudom mit tegyek
2016. márc. 13. 18:39
5/9 anonim 

válasza:

Én is félek ezektől a dolgoktól, bár felem még nem érdeklődött eddig senki.
6/9 A kérdező kommentje:
az a baj h hiaba szeretem most elkezdet kavarni egy k*rvával ezek utan hozam ne érje n undorito de még ennek ellenére is szeretem tiszta szivemből
2016. márc. 13. 19:00
7/9 anonim 

válasza:

undorító, ne érjen hozzád de tiszta szívedből szereted.. na ezen most egy jót röhögtem xD egyébként majd pár év múlva megjön az eszed, addig jó várakozást.
8/9 anonim 

válasza:

Ha így érzed, akkor számodra még korai ez a párkapcsolatos dolog. Ráérsz még ezzel. Ha igazán érdekelni fog, akkor már nem fogsz tartani tőle
9/9 anonim 

válasza:

eltaszitotam a fiu
sextöl
h
gyözemle
nm
éreklödnek
Szerintem egy szótár fele érdeklődjél,mert azzal jobban járnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!