Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Közeledjek felé? (srácoknak)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledjek felé? (srácoknak)

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik nekem és mindenki azt mondja meg én is észre vettem, hogy azért még ő is érez irántam valamit. De ez nem tudom hogyan közeledjek felé.

2016. márc. 4. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia:) igaz én fiú vagyok de azt hiszem, ez mindig működik:) ha történik valami, vagy akár csak hosszú a sor a büfénél, akár sétálsz és meglátod a buszmegállóba, köszöntök és közönyösen szóba elegyedtek, megbeszélitek, milyen napotok volt mi a terv, aztán személyesebb témák egyre közeledőbbek fokozatosan:) Aztán minél előbb keress közös nevezőt egy olyan témát amit mind a ketten szerettek, és tárgyaljátok ki, majd miután jót dumáltatok mond neki hogy majd talizok, meg keresitek egymást neten, ilyenek:) ha tényleg lehet valami, ez a legjobb első benyomás, nem nyomulós de nem is vissza húzódó, hanem kellemes, vidám:)
2016. márc. 4. 22:41
 2/2 anonim válasza:
húú ugyanebben a helyzetben vagyok pacsi:D ha érdekel én várok hogy ő lépjen... írj neki néha és abból leesik neki hogy nem közömbös neked, aztán a többi már rajta múlik...
2016. márc. 5. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!