Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adnak a lányok a fiúk felé ha szerelmesek/tetszik neki?
Mosolyog,keresi a társaságát,minden poénján nevet,illetve "furán" viselkedik.
Ez alatt azt értem,hogy ha mondjuk egy nyugodt természetű lány,akkor a pasi társaságában pörög. stb.stb.
Sok-sok könyv íródott a testbeszédről,amelyben okos gondolatokat írnak le. Ha valóban sokat szeretnél tudni erről az egészről,akkor kicsit több energiát kell befektetni,hogy megértsd. :)
De egyébként ha lesz egy kis szociális tapasztalatod,akkor azonnal észre fogod venni,mindenféle jel nélkül.
Sok sikert!
18F
Sokat néz rá.
Hangosabban beszél a haverjaival hogyha látja hogy a kiszemeltje is ott van.
Magamból kiindulva: Megsimogatom a hátát, valami ürüggyel a haját cseszem, minden baromságán nevetek, mosolygok rá, ha köcsögösködik nem leordítom hanem mondjuk gyengén arcon csapom és elnevetjük, buliban együtt táncolunk(bár nem tudok táncolni, de rázni tudja magát mindenki), a szemkontaktust keresem(amit egyébként soha nem szoktam), meghallgatom a problémáit, Örülök vele.
Nem tudom, hogy nem lehet az ilyen apró jeleket is észrevenni egyébként.
A fiúkét is egyszerűen észre lehet venni, a lányokét is.
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!