Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell szemezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szemezni?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy hogyan kéne jeleznem, hogy bejön nekem, de mégse legyen kínos.

2016. márc. 13. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
a szemezés nem kínos, keresd a tekintetét, nézegesd amíg nem vesz észre majd hát, szerintem egyértelmű- nézz a szemébe, és aztán mosolyogj. ennél bővebben nem tudom leírni.
2016. márc. 13. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem adja magát a heyzet tudni fogod mit csinálj. Semmiképp se bámuld perceken keresztül elég ha pár mpre találkozik a tekintetek.

+egy pici trükk: ha lefelé nézel (a szemhéjad látszik csak ) és utána nézel fel egyenesen a szemébe nagyobbnak tűnik a szemed de ebből nemtom mennyi igaz :D

2016. márc. 13. 17:00
 3/3 anonim válasza:
Egyszerűen csak nézegesd egy ideig ameddig nem néz rád, nézz a szemébe és mosolyogj. Ne mindjárt ess neki a torkának hogy tetszel járjunk stb... hanem szépen építgessétek a kapcsolatotokat. Hidd el menni fog!
2016. márc. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!