Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tudja hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Én 8.-os vagyok és fiú, Ő 7.-es és lány. Szerintetek tudhatja vagy sejtheti hogy szerelmes vagyok belé? Suliban mindig őt nézem ha meglátom, de van amikor megijedek és elfordítom a fejem. Ráírtam háromszor üzenetben is, ezelőtt még nem írtam rá egyszer sem. Minden képét belájkoltam fb-n, amikor felrak egy képet én vagyok az első like-oló.2016. márc. 11. 20:06
1/6 anonim 

válasza:

féltékeny szerelem lesz ebből,és a végén meghalsz :D Héctorként :)
2/6 anonim 

válasza:

az, hogy lájkolod a képeit, meg ráírtál, az lehet, hogy feltűnt neki, de semmit sem jelent. ebből így nem lesz hódítás. ne ijedj meg tőle, ne kapd el a tekinteted, ha odanéz, hanem mosolyogj rá! köszönj neki, beszélgess vele személyesen, nem Facebookon! hívd el valahova, szervezzetek közös programokat, töltsetek együtt időt. éreztesd vele, sőt akár mondd is ki, hogy tetszik neked és még véletlenül se akarj úgy csinálni, mint aki csak barátkozni akar vele. vállald fel, hogy tetszik neked, mert ő csak ebből fogja tudni, hogy tetszik neked és nem csak a barátja akarsz lenni...
3/6 anonim 

válasza:

Hááát szerintem tutira tudja :) ha nem lép akkor nem akar semmit gondolom
4/6 anonim 

válasza:

Szinte biztos hogy tudja, de ha esetleg élőben is kommunikálnál vele az nagyban megkönnyítené a lány dolgát :D
Kezdetnek mindenképp jó, de ha tényleg tetszik, akkor ez előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Na megtudta. Kár volt elmondani, most már szóba se áll velem és elfut előlem :'(
2016. márc. 24. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!