Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Fiúk mit tegyek? 15/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés

Van egy làny osztàlytàrsam, aki màr nagyon régóta szerelmes belém (igen ő mondta el)

Nekem sosem tetszett es nem csak azert mert kulsore is hat eleg csunyacska volt, de emellett a szemelyisege sem tetszett. Total ellentetek vagyunk. De most, hogy volt ugye a nagy nyari szunet teljesen megvaltozott. Magasabb lett, lefogyott, megnovesztette a hajat (ami eleg durva mert mindig rovid haju volt) es hat sokkal szebb lett. A stilusa is megvaltozott mar nem olyan kislanyos bena. Ne ertsetek felre, nem azert erdekel most mert hirtelen szep lett es en rarepulnek, hanem mert belsoleg is megvaltozott. Most azt hiszem a legnepszerubb lany az evfolyamba. Szeretnek kozel kerulni hozza, de azt hiszem nagyon megbantottam hogy regen elutasitottam (sajnos eleg csunyan) beszel velem tovabbra is..de olyan kozombosen. Viszont neha mikor ram nez akkor mimtha meg mimdig erdekelnem ot. Probalok beszelni vele de nagyon nehez mert mindenki rajta log. Valamivel bizonyitani szeretnek neki. Azt hogy en nem azert erdeklodom iranta mert szep lett. Fogalmam sincs mit tegyek. Fiuk veletek volt hasonlo? Lanyok ti mit gondoltok?

2016. márc. 11. 18:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ne add fel! :) Írj neki, biztosan értékelni fogja!
2016. márc. 21. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
én jól tökön rugnálak a csaj helyében aztán már hokizni se tudnál az biztos...
2016. jún. 13. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!