Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lányok dörgölőztek már nektek...

Lányok dörgölőztek már nektek a zsúfolt buszon vagy villamoson? Lent

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mentem haza ès a villamoson valaki elkezdte simogatni a fenekem majd tovább ment ès alul pròbálkozott a kezèvel. Azòta is ezen kattogok ès zavar. Nagyon kellemetlen volt.

#zaklatás #Tapizás a tomegben #dörgölőzès
2016. febr. 26. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Ha ilyenkor jó hangosan rászólsz, hogy "anyád seggét fogdosd" (a megfogalmazás vérmérséklettől függ) tuti, hogy abba fogja hagyni.
2016. febr. 26. 18:48
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Egyszer fordult elő, még gimnazista koromban. Leszálltam a következő megállónál, és megvártam a következő járatot.
2016. febr. 26. 18:53
 3/15 Tomcatters ***** válasza:
57%
Pfff.... De beteg emberek vannak :/ !!!!!! Jól szájba kellett volna vágjad !!!!!! :/
2016. febr. 26. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Kiabálj hogy SZATÍR és mutass rá.
2016. febr. 26. 20:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy határozatlan tini de lefagytam máskor szájba vàgom. Azòta fòbiám van a vilin a tomwgben.
2016. febr. 26. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Ettől fóbiád?
2016. febr. 26. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
32%

legalább vannak még egészséges pasik, nem a másik pasi valagát simogatja.

szólj rá, hogy anyádét..

tedd túl magad, mert csak belebolondulsz...mi lesz nyáron, egy szál semmiben?

2016. febr. 27. 07:04
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó, vedd már észre magad: a kérdező traumaként élte meg a buszon elszenvedett szexuális zaklatást, te meg itt lököd a kissé hímsoviniszta és homofób dumádat. Szerinted ez segít a kérdezőnek bármennyit is?

Kérdező: ami veled történt, az sokakkal megesik, de egyáltalán nem normális dolog és főleg nem a te hibád. Bárki ilyet állít, az hazudik. A szexuális zaklatás - amelybe a fogdosás is beletartozik - bűncselekmény. Amennyiben úgy érzed, segítségre van szükséged a trauma feldolgozásához, számos szervezet tud segíteni Neked, akár anonim módon is. (Én férfiként leginkább a NaNE nevű szervezetet ismerem, de van több is.)

2016. febr. 27. 15:20
 9/15 Tomcatters ***** válasza:
69%
Belegondoltam tegnap..... ha az én párommal csinálnák ezt.... úgy szájba vágnám az illetőt,hogy az összes fogát kiköpné ......... :@ :@ :@
2016. febr. 27. 15:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak metrón,de nem volt zsúfolt.

22N

2016. febr. 27. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!