Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/Fiúk mit tegyek? 15/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés

Van egy làny osztàlytàrsam, aki màr nagyon régóta szerelmes belém (igen ő mondta el)

Nekem sosem tetszett es nem csak azert mert kulsore is hat eleg csunyacska volt, de emellett a szemelyisege sem tetszett. Total ellentetek vagyunk. De most, hogy volt ugye a nagy nyari szunet teljesen megvaltozott. Magasabb lett, lefogyott, megnovesztette a hajat (ami eleg durva mert mindig rovid haju volt) es hat sokkal szebb lett. A stilusa is megvaltozott mar nem olyan kislanyos bena. Ne ertsetek felre, nem azert erdekel most mert hirtelen szep lett es en rarepulnek, hanem mert belsoleg is megvaltozott. Most azt hiszem a legnepszerubb lany az evfolyamba. Szeretnek kozel kerulni hozza, de azt hiszem nagyon megbantottam hogy regen elutasitottam (sajnos eleg csunyan) beszel velem tovabbra is..de olyan kozombosen. Viszont neha mikor ram nez akkor mimtha meg mimdig erdekelnem ot. Probalok beszelni vele de nagyon nehez mert mindenki rajta log. Valamivel bizonyitani szeretnek neki. Azt hogy en nem azert erdeklodom iranta mert szep lett. Fogalmam sincs mit tegyek. Fiuk veletek volt hasonlo? Lanyok ti mit gondoltok?

2016. márc. 11. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Aaas tenyleg nem azert erdekel...

Nem kell a kamurizsa(kinai etel/hazugsag) regen elutasitottad most hogy nagy meno es megnyero egybol du*nal te kis ****** csak ki akarod hasznalni mert teged csak o szeretett es most irigykedsz hogy mostmar mindenki szereti őt es "barkit" megkaphat ( kivéve engem nem adom a szivem akárkinek 😊)

Szoval a legjobb ha veken hagyod mert ha ossze is jonnetek mindig fusztralna az a tény hogy regen nem kedvelted...

Hagyd szepen beken keress masik lányt.

16F

2016. márc. 11. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát...bocsi de az első válaszolónak igaza van. Persze ha tényleg nem csak a külseje miatt érdekel, akkor hajrá, beszélgess vele! :) Gyerünk, mi veszteni valód van? Mondjuk én a csaj helyében biztos pofángyűrnélek ezek után 14/L
2016. márc. 11. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez a vonat már elment...
2016. márc. 11. 19:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem felreertettetek. En regen is joban voltam vele, baratok voltunk, csak annyi, hogy en a szerelmét utasítottam vissza, mert mint mondtam akkor teljesen mas volt. A kulsejevel egyutt o maga is megvaltozott jobb iranyba. Es ezt nem ertem. Eddig is eszrevettem ot, de sosem ugy mint LANYT. O volt az aki jo haver lany volt, aki meghallgatott es tanacsot adott. De miutan elmondta hogy szeret eltavolodtunk. Es most itt vagyunk. Es az a vicc hogy a sok ember akikkel haverkodik..NA AZOK vannak vele a kulseje miatt. Azelott hozza sem szoltak es tudom hogy ezzel o is tisztaban van. Igazabol latom hogy maganyos. Jol erzi magat a boreben de megis szomoru. Jol ismerem es latom hogy nem erzi jol magat ebben a "meno lany" szerepben. Engem az sem erdekelne mar ha a nevet se tudnak en akkor is szeretnem. Ez egyaltalan nem a nepszerusegrol szol. Foci edzesen is a fiuk rola beszelnek es idegesit. Jobban mondva regebben is zavart, de akkor azert mert rosszat mondtak rola, most meg arrol hogy milyen jol nez ki. Fran*ba tudom hogy elszurtam de mindenki hibazott mar. Szeretnem vissza kapni legalabb a baratsagat.
2016. márc. 11. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mondod neki ezt? Hogy szeretnéd visszakapni legalább a barátságát! Ha megint olyan jó barátok lesztek, akkor hát az sem kizárt hogy megint beléd szeret. Tadaaammm!!:)
2016. márc. 11. 19:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem talàlok alkalmat. Sosincs ugy hogy egyedul lenne. Es tuti kinevetne. Szeretnem elmondani de nagyon felek a reakciotol. Szerinted felhozna hogy tavaly elutasitottam? Durva dolgokat mondtam neki..
2016. márc. 11. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem valószínű hogy fel fogja hozni hogy elutasítottad. Lehet hogy ez hülyeség, de talán ha írnál neki pl facebookon hogy szeretnél vele beszélni? Nehéz így tanácsot adni:D Vagy ha egyszerűen óra után odamész hozzá!Határozottan. Mondjuk nem tudom hogy osztálytársak vagytok-e. De szerintem ha úgy közelítesz hozzá hogy csak legyetek megint csak barátok, úgy csak nem fog elzavarni.(Am a 2. és 4. válaszoló vagyok:D) Bocs de nincs sok ötletem...
2016. márc. 11. 20:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Osztalytarsak vagyunk igen. Rendben, megprobalok majd beszelni vele. Koszonom a valaszt, kedves vagy!:)
2016. márc. 11. 21:25
 9/12 anonim válasza:

Az első pár válaszoló eléggé durva volt, nem értem, hogy miért kell téged így leminősíteni. Pff. ;)

Beszéltél vele?

Manapság az interneten már könnyebben lehet (sajnos) beszélgetni, de talán arra jó, hogy elindítsd a beszélgetést. Akár nem is kell neki ezeket elmondani, csak közös témákat keresni, dumálni, aztán a többi majd jön magától. :)

Bocs, ha későn írtam. ^^

Sok sikert!

2016. márc. 14. 19:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Írnék neki de hetekbe telne mire megtalalna a sok uzenete kozt az enyemet..
2016. márc. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!