Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy rocker...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy rocker fiu! Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk. 15 éves vállig erő fekete haja van,barna szemekkel *-* Bakancsot hord fekete cuccokba jár. Énekes,dobos,gitáros. Felszokott lépni a bandájával diáknapokon es más ünnepségeken is. És rohadt jó hangja van!!

Na az a lényeg,hogy szombat óta nagyon tetszik a srác,szemeztunk és ennyi. De hétfő óta észrevehetően amikor összetalalkozunk mindig szemezünk de csak ennyi. Baratnőim rá vettek tegnap ,hogy írjak rá na én ráírtam és hát eléggé szűkszavú volt kb 5 mondatot beszéltünk. Ma pedig amikor rá vettem magam,hogy köszönni fogok neki akkor egybol elforditotta a fejét. Rám se nézett. Egésznap nem nezett a szemembe! És ez olyan rossz volt. De ma felléptek a Marc.15-ei ünnepségen és amikor énekelt ram nézett,de ugy kb 8 másodpercig. És amikor vége lett az ünnepségnek akkor elmentem mellette és rá néztem de ő gyorsan elforditotta a fejét es olyan arcot vágot ,hogy : " ne nézzél már".

Ezt miért csinálja??

2016. márc. 11. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki
2016. márc. 11. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
meny oda hozá de msot magam alat vok ugyhogy msot nincs kedvem hoszan irni
2016. márc. 11. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem tetszel neki. Ebből legalábbis nem az jön le
2016. márc. 11. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszem neki...szomorú,de igaz :D ahh nagyon rosszul erzem most magam. De mind1...
2016. márc. 11. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne ronts ajtóstól a házba. Teremts inkább alkalmat, ahol természetesebben tudtok beszélni. Így csak elkönyvel rajongónak. Abból meg az ilyennek van elég. Nem vagy még különleges, csak egy a sok közül.

Ezen változtathatsz, ha normálisan és haverian közeledsz hozzá és nem rögtön a potenciális férjet látod benne.

2016. márc. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!