Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy rocker fiu! Mit csinaljak?
Egy suliba járunk. 15 éves vállig erő fekete haja van,barna szemekkel *-* Bakancsot hord fekete cuccokba jár. Énekes,dobos,gitáros. Felszokott lépni a bandájával diáknapokon es más ünnepségeken is. És rohadt jó hangja van!!
Na az a lényeg,hogy szombat óta nagyon tetszik a srác,szemeztunk és ennyi. De hétfő óta észrevehetően amikor összetalalkozunk mindig szemezünk de csak ennyi. Baratnőim rá vettek tegnap ,hogy írjak rá na én ráírtam és hát eléggé szűkszavú volt kb 5 mondatot beszéltünk. Ma pedig amikor rá vettem magam,hogy köszönni fogok neki akkor egybol elforditotta a fejét. Rám se nézett. Egésznap nem nezett a szemembe! És ez olyan rossz volt. De ma felléptek a Marc.15-ei ünnepségen és amikor énekelt ram nézett,de ugy kb 8 másodpercig. És amikor vége lett az ünnepségnek akkor elmentem mellette és rá néztem de ő gyorsan elforditotta a fejét es olyan arcot vágot ,hogy : " ne nézzél már".
Ezt miért csinálja??
Ne ronts ajtóstól a házba. Teremts inkább alkalmat, ahol természetesebben tudtok beszélni. Így csak elkönyvel rajongónak. Abból meg az ilyennek van elég. Nem vagy még különleges, csak egy a sok közül.
Ezen változtathatsz, ha normálisan és haverian közeledsz hozzá és nem rögtön a potenciális férjet látod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!