Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék? 13/L
Sziasztok!
Van egy srác, akivel már első óta osztálytársak vagyunk. Valami miatt mindig ő tetszett meg, más szinte soha. Sokszor gondolok rá, többször álmodtam vele. Ma is ő volt az álmomban. Nem nagyon emlékszem a körülményekre, csak arra, hogy odamentem hozzá, megöleltem, ő átkarolta a derekam (még éreztem is!) és így sétáltunk. Én a vállába fúrtam az arcom, ő pedig az egyik haverjával beszélgetett.
Úgy gondolom, nem lehet ilyen fiatalon igazán szerelmes valaki, de már kezdem azt hinni, én tényleg az lettem. Ilyen a szerelem? :/
Te "szar"-nak mondod, én horrorisztikusnak, borzalmasnak, tragikusnak. Te fiú vagy, én lány. Te idősebb vagy, én fiatalabb. Te keveset olvasol, én sokat. A te szókincsed gyér, az enyém gazdag. Neked ez szégyen, nekem nem dicsőség. Ez van.
Ha körbeugrálnám, az sem változtatna semmin. Ja, de. Szánalmas lennék. Erről ennyit.
Igen, ez szerelem... :)
De könyörgöm. Nem fogsz sose tetszeni neki? Mindenem lehet változtatni!
Ha a külsőd a gond, ne legyél feszélyezve, biztos vagyok benne, hogy ő sem tökéletes. Ha mégis zavar, próbálj változtatni.
Ha esetleg ducibb vagy., sportolj valamit, járj el barátnőkkel kocogni.
Újíts be valami csajos frizurát, vágass frufrut, valami hozzá illőt ami kiemeli a szépséged.
Nem kell túlzásba vinni, de használj egy leheletnyi sminket. Szempillaspirál, szájfény, max egy kis korrektor mellé.
Újíts be pár divatosabb darabot, ne olyat, amiben kényelmetlenül érzes magad! Olyat, ami tetszik.
Beszélgetéssel pedig mindenkihez közelebb lehet kerülni. Segíthet, ha úgy gondolsz rá mintha egy barátoddal beszélgetnél. Akkor talán jobban meg tudsz nyílni.
Hajrá! :)
Ne mond hogy nem sikerulthet:))
Igaza van az elottem szoloknak probalj meg beszelgetni vele, barati tarsasaggal elmenni valahova...nekem is volt hasonlo erzesem csak nekem az volt a bokkeno h a srac a legjobb baratnommel jart:( de aztan rajott h velem megis tobbet beszel, mindent velem oszt meg(aztan meg is kerdezte h jarunk-e)...hidd el ha ugy kell lennie ti egyutt lesztek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!