Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megért?
A tesóm barátjába szerettem bele, aki két évvel idősebb. A tesómnak elmondtam, de ő nem támogat. Írtam egy levelet neki, amit a táskájába raktam, és szerintem elolvasta. Azóta kerülöm a találkozást, mert félek a következményektől.
Ötleteket és tapasztalatokat kérek! Előre is köszi!

Most már tényleg nem értelek...eddig közeledtél felé,meg mindent megtettél annak érdekében,hogy észrevegyen,most meg elszeretnéd felejteni?Most akkor hogy is van ez? :D
Szerintem hagyd egy picit,várd,hogy lépjen.Ha nem lép,akkor ismerkedhetsz vele,de ha akkor sem mutat érdeklődést feléd,akkor próbáld meg békén hagyni és elfelejteni.

Utolsónak igazán hálás vagyok! Köszi!
Tényleg nem kaptam konkrét választ. A fiút minden nap látom a suliban, mert hát mégis csak a tesóm egyik legjobb haverja. Sosem tudok vele beszélni, mert hát mit mondanék neki, meg haverokkal van mindig. Mit csinálnátok az én helyemben?

Én adtam konkrét választ,mégpedig azt,hogy szerintem várj. :)
Csak azt tudom mondani,mint eddig,hogy én a helyedben most már nem csinálnék semmit,max tényleg azt,hogy megpróbálok odamenni..tuti van olyan helyzet,amikor egyedül van és nem a barátaival. :) Elhiszem,hogy nehéz,de más választásod nagyon nincs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!