Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Először is nem akarom senkinek a drága idejét zavarni, csak akkor olvasd el ha unatkozol es nincs jobb dolgod, semmi lényeges :D

Van egy lány akivel régen nagyon jóba voltam, meg "hajtottam" is érte. Utána valamiert nagyon rosszba voltunk, magunk se tudjuk miert úgymond legnagyobb ellenségek lettünk. (Piszkaltuk egymást, beszólogattunk egymásnak, stb)

Kb 1-2 évig. Aztán most nemsokára jött a "fordulat" megint elkezdtünk beszélni/beszélgetni. Nem tudom hogy álljak hozzá ehez az egészhez. Feltörnek bennem a régi emlékek. Még mindig tetszik nekem.

Nagyjából ennyi :D.

Kiváncsi vagyok a véleményekre.

Viszont ha valakinek raboltam az idejét az ne haragudjon, de ha valaki válaszol akkor azt megköszönöm :)

2016. márc. 8. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted oda írni, hogy hány évesek vagytok öcsi... :)
2016. márc. 8. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a véleményem,hogy van egy lány akivel nem tudjátok eldönteni mit akartok egymástól mivel még nem értettek meg egy párkapcsolathoz.
2016. márc. 8. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok 18 évesek vagyunk mind a ketten
2016. márc. 8. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!