Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gaz lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girl0502 kérdése:

Szerintetek gaz lenne?

Figyelt kérdés

A baratommal most leszunk egy evesek most unnepeljuk majd az egyeves ev fordulonkat en 17l es o 16f. Arra gondoltam hogy mivel mar reg ota mondogatjs hogy milyen telefon tokot szeretne azt megcsinaltatom neki meg melle azt a nagy tabla milkat meg meg valami aprosagot es veszek kis sutiket es azokra dekor cukormazzal majd irok kis szavakat amikrol mi tudjuk hogy van hozza valami kis sztori es arra gondoltam hogy irok egy szerelmes level felet meg ugymond ossze foglalom ezt az egy evet a levelben meg le irom h mit jelent nekem meg ilyenek szerintetek gaz ilyet egy fiunak irni es hanyagoljam inkabb?

Hat jo hosszura sikeredet

Elnezest az ekezet nelkulisegert

2016. márc. 6. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
szexeljetek:'D gumit vigyetek
2016. márc. 6. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez aranyos :)
2016. márc. 6. 09:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

A leveles reszeben nem vagyok teljesen biztos hogy orulne e egyaltalab neki

2016. márc. 6. 09:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy egy fiu mennyire orulne neki
2016. márc. 6. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia:) én fiú vagyok és szerintem ez aranyos lenne tőled:) mi holnap leszünk 9 hónaposak, és el tudnám képzelni ha ezt kapnám a páromtól 3hónap múlva:) szerintem örülni fog:) hajrá:)
2016. márc. 6. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Uh de aranyos vagy 😃

Csináld csak ez nem gaz hanem tul cuki 😊

2016. márc. 6. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!