Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejohet egy helyes sraccal egy lany aki kicsit molett? 16L
Figyelt kérdés
Nem igazan ismerem a srac izleset, a velemenyetekre vagyok kivancsi. 70 kilo vagyok. Mellem formas es a seggem is csak az oldalam nem olyan feszes.2016. márc. 6. 07:44
1/11 anonim válasza:
Hát...a belsődnek kell igazán tetszenie neki
2/11 anonim 

válasza:

Hány cm vagy? Mert az is számít.
4/11 anonim 

válasza:

"Molett"
Mond csak ki...dagadt.
Egyébkent meg kit érdekel....ha nem folysz le a székről akkor nincs ezzel semmi gond. Főleg ha nagyok a csecsek. ;)
5/11 anonim 

válasza:

Nem hiszem hogy ez számít 😃 sok esetben formálható a test 😃 szóval persze csak teged ne zavarjon... Pl ha teged zavarna akkor minden reggel elhivnalak futni hogy jobban érezd magad 😃
16F
6/11 anonim 

válasza:

A kisugárzásod fontosabb, én az egyetemen ismertem egy csajt, olyan típus lehetett, mint te, szép arcú lány volt. Én akkor kis gizda voltam. Olyan kisugárzàsa vokt, hogy azt szedhette volna fel, akit akar. Cseréltem volna szívesen vele...
7/11 anonim 

válasza:

Milyen magas vagy? Hány évesek vagytok?
9/11 anonim 

válasza:

Ez még előny is lehet, sokakat vonz ez a testalkat. Egyébként ahogy fentebb írták is, a kisugárzásod a lényeg. Ha az jön le rólad, hogy életvidám, belevaló csaj vagy, aki meg van elégedve magával, akkor simán.
10/11 anonim 

válasza:

Hidd el,nem feltetlen hatrany.
Van egy eleg duci baratnom,akinek annyira durvan jo a kisugarzasa,hogy barkit megkaphatna. En nagyon vekony vagyok,de ha egyutt megyunk peldaul bulizni,ot sokkal tobben leszolitjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!