Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami közöttünk?
Figyelt kérdés
Ma amikor jöttem haza szolfézsról odajött hozzám egy csoprttársam (fiú) akivel eddig még egyszer sem beszéltem. Bemutatkozott és elkezdtünk beszélgetni kiderült hogy iszik és cigizik(láttam is ahogy cigizett). Én 14 ő15 éves. Egyfelé mentünk és végig beszélgettünk. Elég helyes fiú. Nincs barátnője. Megdicsérte a hajam(hosszú, szőkés barna göndör)
Szerintetek lehet közöttünk valami?
2016. febr. 26. 22:26
1/4 anonim válasza:
Lehet de nem tanácsos...
Ha iszik cigizik akkor könnyen elborulhat az agya és megverhet ha úgy tartja kedve de minimum ordít... Nem egy jó választás.
De persze ez az én véleményem. Lehet belőle vármi amit akarsz. Tégy ahogy akarsz.😉
2/4 anonim válasza:
Hát abból hogy cigizik meg iszik nem kell feltétlenül azt levonni, hogy rossz ember. Nagyobb probléma, hogy ebben a korban naivak a lányok, és nagyon nehezen látnak át bizonyos embereken. Előbb ismerd meg jobban, mielőtt kapcsolatokon járna az eszed. Sok sikert! :)
3/4 anonim válasza:
15 évesen iszik és cigizik....nem normális.
Te meg legalább annyira nem vagy normális. Hogy nem hagyod rögtön a fszba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ! Valószínűleg igazatok van, meg kéne ismernem:)
2016. febr. 26. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!