Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy áldozat volt?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagy áldozat volt az hogy 16 kilömétert bicikliztem törött váltóval és szembeszéllel egy olyan lányhoz akiről nem tudom hogy tetszek e neki és azt se tudom hogy érzek e valami vele kapcsolatban?2016. márc. 5. 20:56
11/20 anonim 

válasza:

Az a kérdés, mi lett az eredménye az áldozatodnak?
12/20 A kérdező kommentje:
Eddig semmi. :-(
2016. márc. 6. 11:27
13/20 anonim 

válasza:

honnan bicikliztél hova? visszafelé is biciklivel mentél?
14/20 A kérdező kommentje:
A helyet inkabb nem mondanám el, de végig biciklivel mentem.
2016. márc. 6. 16:22
15/20 anonim 

válasza:

Szia én is fiú vagyok, és ha kell akkor 16km ide vagy oda ha meg akarod tudni hogy kellesz e neki megéri:) másrészt igen, tényleg látja (ha nem a leszarom típus) hogy küzdöttél:) emellett én így fiúként a mi szemszögünkből aranyosnak lovagiasnak gondolom, bár a női oldalról nem tudom xd:D
16/20 A kérdező kommentje:
Amikor odaértem látszott rajta, hogy örül nekem. Meg mondta,hogy nem gondolta volna, hogy tényleg elmegek hozzá és még jobban tudtunk beszélgetni mint a suliban.
2016. márc. 6. 20:17
17/20 anonim 

válasza:

15. vagyok:)
na ez jó pont:) ha örül, és ennyire boldog volt hogy ennyit tettél érte, ez így főleg:)
nekem volt egy osztálytársam, suliban soha sem tudtunk rendesen dumálni, ha ketten mentünk valahova bármiről:)
megnyílt, és kevésbé volt gátlásos stresszes:) szerintem próbálkozz, és eldől hogy meddig juttok:)
18/20 anonim 

válasza:

jaa még annyi, hány évesek vagytok?:) 15-ös voltam
19/20 A kérdező kommentje:
Mindketten 15 évesek vagyunk.
2016. márc. 6. 21:05
20/20 anonim 

válasza:

okés, akkor egyidősek vagyunk:)
ha van valami kérdés akkor írj privátban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!