Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell udvarolni egy olyan lánynak akinek barátja van?
Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk. Régen a lány szeretett de én nem jöttem vele össze, de mostmár én is szeretem. A lánynak azóta barátja van. Egyébként a lány 3 éve az osztálytársam. Megkérdeztem nemrég hogy érez e irántam valamit és csak annyit mondott hogy ezt nekem kéne tudnom. Mit tegyek?2016. márc. 5. 19:00
2/13 anonim válasza:
Biztos, hogy most már szereted? Nem lehet, hogy csak az zavar, hogy túl lépett rajtad és lett neki valakije? Én a helyedben megpróbálnék tovább lépni...
3/13 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha nem lenne. Csak közben óvatosan fúrni kell a barátot, a beszélgetések során rendszeresen kilyukadni, milyen hibái vannak a barátjának, miközben Te bizonyítod, mennyivel jobb vagy.
4/13 anonim válasza:
Te hogyan reagálnál ellenkező esetben?Biztos neked is tetszene,hogyha valaki ráutazna a barátnődre...
5/13 anonim válasza:
Mitől ez a hirtelen szerelem tőled? Nem csak azért mert lett barátja? Amúgy hagyd békén őket.
7/13 anonim válasza:
politikusnak készülhetsz hogy már ilyen fiatalon sem hordasz gerincet
8/13 anonim válasza:
Gerinc nem növeszthető, de ne próbálkozz magnézium-kalcium készítményekkel...
És légy egyszer úriember és lépj arrébb...
9/13 A kérdező kommentje:
Mire célzol ezzel? Nem sértődöm meg vagy ilyesmi csak kíváncsi vagyok a véleményedre
2016. márc. 5. 21:34
10/13 anonim válasza:
Véleményem? Hogy eddig tunya voltál öreg, jóban voltatok, elvoltál. Most, hogy nem a tied zavar... Hagyd őket szépen békén... Ez nem szerelem amit érzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!