Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történne, ha az utcán egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne, ha az utcán egy mappás adománygyűjtő lánynak próbálnék bókolni és udvarolni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Éppen tegnap is láttam egy ilyet, aki valakiknek adományokat gyűjtögetett az utcán sétáló emberektől.

Na szóval ezek szerintem sokszor nagyon rámenősen és szemérmetlenül próbálják az emberekből kihúzni a lóvét. Mivel ők ezt így teszik, akkor talán nem érezném kínosnak, ha elkezdeném egynek csapni a szelet, bókolgatnék neki, hogy:

"Ha már egy ilyen gyönyörű lány kér tőlem adományt, mint amilyen te is vagy, akkor végképp nem tudnék neked nemet mondani! Vajon nekem is ugyanekkora esélyem lenne, hogy ha elkérem a mobilszámodat, akkor meg is adod nekem?"

Függetlenül attól, hogy az adott lányt nem feltétlenül tartom gyönyörűnek, csak éppen látok benne fantáziát és simán összejönnék vele, mert amúgy tetszik.

2015. dec. 21. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
És mekkora adományra gondoltál?
2015. dec. 21. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én diákként szórólapoztam, ami azért nem ugyanaz, de úgy általánosságban mondhatom, hogy az igazi tajparasztok nyomultak csak rám, tettek ajánlatokat. Amúgy ha kölcsönös a vonzalom lehet össze is jön valami, de én nem tudtam mit kezdeni a 20 évvel idősebb perverz állatokkal, akiknek mellé ott lóg a hóna alatt a gyereke, hogy igazán megtanulja a helyes viselkedést.
2015. dec. 21. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Hú bakker ez a szöveg... Miért nem ajánlkozol fel egyből rabszolgának?
2015. dec. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!