Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon még bejövök neki vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még bejövök neki vagy csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy srác aki most nagyon tetszik nekem.Régebben még nem jött be,viszont akkor én bejöttem neki.Folyamatosan bókolt,meg elhívott randizni,meg egyszer amikor talalkoztunk akkor meg akart olelni,meg csokolni.Viszont en elutasitottam,meg bunkó voltam vele.Viszont most nemrég felajánlotta,hogy mi lenne,ha barátság extrákkal lenne közöttünk.Én meg rádöbbentem,hogy nagyon szeretem a srácot.Szerintetek csak azért ajánlotta fel,mert már csak kizárólag szexet akar,vagy azért hogy ha már nem is szerelemmel,de legalább így a közelembe férkőzhessen.Mit tennétek a helyemben? Elfogadnátok vagy nem? Kérlek segísetek minnèl előbb:(

2016. márc. 1. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A barátság extrákkal elég egyértelmű kifejezés.

Gerincre akar pattintani és mehetsz.Ennyi!

2016. márc. 2. 08:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se bizakodj. Ha a csak szex neked oké, akkor hajrá. Ha érzel is valamit, akkor eszedbe se jusson.
2016. márc. 2. 09:25
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! de a barátság extrákkal-ból lehet akár kapcsolat? úgyértem szerelem
2016. márc. 2. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:

#13: Nehogymár ilyen szánalmas módon akarj kapcsolatot, miközben az úri emberként viselkedő srácok pedig hoppon maradnak, mert ribiset játszanak a lányok.

Ne légy már tini korodban ribi, ráérsz később is. Elég szánalmas a felfogásod.

2016. márc. 2. 22:26
 15/16 A kérdező kommentje:
szerelmes vagyok! és ha így ha úgy meg akarom szerezni a pasit
2016. márc. 2. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor egy szánalmas tiniriban.c leszel. Büszke vagy magadra? Ebben semmi érték nincs. Hülyegyerek.
2016. márc. 2. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!