Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki a szereti az animés srácokat?
Figyelt kérdés
Nekem fontos része az életemnek az anime kicsi korom óta nézem, és számomra fontos, hogy olyan lányt találjak aki szereti. Vannak ilyenek?
nekem elég fura lány vágyaim lenne, de nagyon szeretnék valakit aki úgy viselkedjen mint egy animés lány. :)
lehet én vagyok a bolond , ez van.
2016. márc. 1. 21:22
11/16 anonim válasza:
Azt hadd áruljam el neked, hogy a már nem is tudom melyik conra állított statisztika alapján Magyarország animései között a nők vannak többségben. Nagy többségben. Úgyhogy nekünk csajoknak lehet aggódni, hogy nem jut mindenkinek animés srác, nem nektek xd
12/16 anonim válasza:
jeep :')) sok sok lany animes van ahogy fiu is. ne aggodj max raszoktatod xd
13/16 anonim válasza:
3/3 igent kaptál mert a kérdésben benne van az a szó h anime. Tehat csak az anime fanok fogják megnézni a kérdésed
14/16 anonim válasza:
Imádom az animéket és nekem is fontos, hogy tudjak róla beszélni :3 16/l
15/16 anonim válasza:
Igen,bár még nem találkoztam olyan fiúval,aki ismerte ezeket,még reménykedek :)
16/16 anonim válasza:
Igen.
De hogy viselkedik egy animés lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!