Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki a szereti az animés srácokat?
Figyelt kérdés
Nekem fontos része az életemnek az anime kicsi korom óta nézem, és számomra fontos, hogy olyan lányt találjak aki szereti. Vannak ilyenek?
nekem elég fura lány vágyaim lenne, de nagyon szeretnék valakit aki úgy viselkedjen mint egy animés lány. :)
lehet én vagyok a bolond , ez van.
2016. márc. 1. 21:22
1/16 anonim válasza:
Miután kiveri belőled a cuccot nem fog érdekelni hogy mit szokott nézni :D
3/16 anonim válasza:
Ha csak szereted az animét akkor simán. Ha egy köcsög weeaboo vagy akkor ne álmodozz :D
5/16 A kérdező kommentje:
Ha már Magyarországról van 3 igen akkor itt is lesz olyan lány remélem!
Ment a zöld. :)
2016. márc. 1. 23:13
6/16 anonim válasza:
Keresgélj pl leauge of legends eseményeken.. Sok cosplayes szokott arra járkálni, ők általában nyitottak az anime témában is. Meg ugye van az anime-con, úgy tudom hazánkban is(magyarországi animés-cosplayes találkozó). Minimális utánanézéssel simán tudsz ismerkedni
7/16 anonim válasza:
Persze^^ párom is animés és én is az vagyok. Legalább van miről beszélgetni és gyakran együtt trollkodunk animés posztok alatt a neten:D
8/16 anonim válasza:
Igen. Én például ilyen vagyok. :)
9/16 anonim válasza:
Nekem a baratom 22 eves animes es lassan 4 eve vagyunk mar eggyut sot eggyütt animezunk raszoktatott az animere ;) biztosan van ilyen lany ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!