Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Sziasztok!
Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik,és elvileg ez kölcsönös. Minden nap megölel a suliban,egyszer mert adni puszit. Facebookon szívecskéket írogat,meg puszis smileyt de a valóságban vagy nem mer,vagy nem tudom,beszélgetni,közeledni.Ami vicces mert ő a fi7 és nekem még nem volt barátom új vagyok ebben a dologban.
Kicsit gyerekesek vagyunk,bevallom én is,de ő is.
Én próbálnék közeledni(ami fura lenne mert eléggé zavarbajövős típus vagyok),de ehhez ő is kell.
A fiúnak kellene a kezébe vennie az irányítást valamilyen szinten szerintem.
Szerintetek mit csináljak? Tippek esetleg?
15/L

Az én mostani barátom gyűlöt. Majd egyszercsak a szemébe mondtam hogy szeretem és azóta együtt vagyunk...
Ennek alapján azt tudom neked mondani hogy mond a szemébe hogy tetszik. Kapcsolat elején tuti hogy félénkek leszetek (mi konkrétan megszólalni nem tudtunk egymás közelében) de egy hónap után minden rendben lesz és feloldódtok majd.
Szóval hajrá!😉
Szurkolok.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!