Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megütött, mit csináljak?!?!
Szerintem nincs olyan ok ,hogy egy fiu megüssön egy láyt,
Dobd ki a francba amig nem késő
dobd ki kegyetlenül... eleve lányt verni a gyengeség jele... ha annyira jani akkor inkább verje meg
azt akit utal ne akit elvileg szeret...
SEMMIKÉPP ne maradj vele!
Ha már megütött, súlyosabb következményei is lehetnek a dolognak, durvábbak is akár. A családi háttér meg miegyéb nem jogosítja fel arra, hogy erőszakoskodjon. Eleve már az, hogy sérteget... Döbbenet az egész. Szakíts, főleg, ha már nem érzel ugyanúgy iránta.
Ne érezd hibásnak magad, ez már nem empátia kérdése. Ezt a viselkedést, amit ő produkál, NEM lehet, nem kell eltűrnöd.
Ne nézd el többé. És ne adj neki több esélyt. A saját önértékelésedet nullázod vele. És mellesleg veszélyezteted a testi-lelki épségedet. Akkor is, ha szereted. Nem érdemel meg. Keress olyat, aki megbecsül.
Ez a "nem tudnék nélküled élni/megölöm magam" duma, ez tök sablonos. Nincs valami húdenagy tapasztalatom, de voltbarátom is ezzel jött. Ő villamossal akarta elüttetni magát. Hát, mit ne mondjak, halálrarémültem, bűntudatom lett, nem kicsit. Adtunk magunknak mégegy esélyt. Nem működött, napra pontosan egy hónapra rá szétmentünk. Nagyon szerettem még utána sokáig, ragaszkodtam is hozzá... De el kellett engednem. Neked is ezt kell.
Tanulj mások és a saját hibáidból. Aki agresszív, nem fog változni, ha megígéri, akkor se. Aki meg meg akarja ölni magát, nagy valószínűséggel nem köti az orrodra.
Nyugodj meg, ne sírj, szedd össze magad! Állj talpra és vegyél erőt magadon. Szakíts. Túllesztek egymáson idővel és még mindenki megúszhatja ép bőrrel. Kár tovább húzni a dolgot.
Sok szerencsét!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!