Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom megütött, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megütött, mit csináljak?!?!

Figyelt kérdés
én egy 15 éves lány vagyok és ez az első párkapcsolatom, barátom.5 hónapja vagyunk együtt. A barátom nagyon romantikus kedves férfias, segítőkész, kissé szemtelen, aranyos, stb. vagyis. Ezt hittem. Aztn megmutatkozott az erőszakos énje. Sétálunk az utcán, kötözködött velem egy kisebb témában, sértegetett aztán annyit kérdeztem tőle ha tényleg ezeket gondolod rólam miért vagy velem? Ezek után hátulról ököllel megütötte a fejemet, miközben ordibált hogy miért játszom az érzéseivel. Azóta nem érzek ugyan úgy iránta . Pedig ezek után sírt és bocsnátot kért és elmondta hogy családi dolgok miatt ilyen. Vagyis az apukája elvesztheti a munkahelyét és elköltöznek lehet. és rajtam töltötte ki. de lehet én vagyok a hibás hogy nem vagyok elég empatikus vele szemben. De sokszor kötözködik velem, erőszakoskodik, de eddig elnéztem. Most kaptam észbe hogy valami nem stimmelhet a mi kapcsolatunkkal. Nem tudom mit kéne ilyenkor csinálnom. így hát megírtam neki hogy nem igazán érzek már úgy ahogy régen. Erre ő csak hajtogatta hogy nem tudna nélkülem élni és megölné magát ha szakítanék vele. és könyörgött a 2. esélyért. Megadtam neki. és holnap meglátjuk hogy alakul ez az egész. De szerintetek hogy kéne cselekednem? Hogy lenne a legjobb? ( és bocsi ha össze vissza írtam csak kisírtam már a lelkem xd )

2016. febr. 29. 23:20
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Családi probléma így, családi probléma úgy, nem jogosítja fel, hogy úgy bánjon veled mint egy kutyával. Ráadásul ha jól olvastam, ez nem egyszeri alkalom volt. Mármint a folytonos erőszakoskodás. Talán a legbölcsebb döntés a szünet lenne.
2016. febr. 29. 23:26
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet elnézni. Szakíts vele, mert ez nem lesz jobb. Nem fog megváltozni, hiába hiszed azt.
2016. febr. 29. 23:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan ok ,hogy egy fiu megüssön egy láyt,

Dobd ki a francba amig nem késő

2016. febr. 29. 23:31
 4/21 anonim válasza:
100%
Tanulopenznek is jól jön a későbbi kapcsolatai miatt, talán így többet ilyet nem csinál, mert tudja mi a következménye.
2016. febr. 29. 23:40
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

dobd ki kegyetlenül... eleve lányt verni a gyengeség jele... ha annyira jani akkor inkább verje meg

azt akit utal ne akit elvileg szeret...

2016. márc. 1. 00:04
 6/21 anonim ***** válasza:

SEMMIKÉPP ne maradj vele!

Ha már megütött, súlyosabb következményei is lehetnek a dolognak, durvábbak is akár. A családi háttér meg miegyéb nem jogosítja fel arra, hogy erőszakoskodjon. Eleve már az, hogy sérteget... Döbbenet az egész. Szakíts, főleg, ha már nem érzel ugyanúgy iránta.

Ne érezd hibásnak magad, ez már nem empátia kérdése. Ezt a viselkedést, amit ő produkál, NEM lehet, nem kell eltűrnöd.

Ne nézd el többé. És ne adj neki több esélyt. A saját önértékelésedet nullázod vele. És mellesleg veszélyezteted a testi-lelki épségedet. Akkor is, ha szereted. Nem érdemel meg. Keress olyat, aki megbecsül.

Ez a "nem tudnék nélküled élni/megölöm magam" duma, ez tök sablonos. Nincs valami húdenagy tapasztalatom, de voltbarátom is ezzel jött. Ő villamossal akarta elüttetni magát. Hát, mit ne mondjak, halálrarémültem, bűntudatom lett, nem kicsit. Adtunk magunknak mégegy esélyt. Nem működött, napra pontosan egy hónapra rá szétmentünk. Nagyon szerettem még utána sokáig, ragaszkodtam is hozzá... De el kellett engednem. Neked is ezt kell.

Tanulj mások és a saját hibáidból. Aki agresszív, nem fog változni, ha megígéri, akkor se. Aki meg meg akarja ölni magát, nagy valószínűséggel nem köti az orrodra.

Nyugodj meg, ne sírj, szedd össze magad! Állj talpra és vegyél erőt magadon. Szakíts. Túllesztek egymáson idővel és még mindenki megúszhatja ép bőrrel. Kár tovább húzni a dolgot.

Sok szerencsét!

L

2016. márc. 1. 01:07
 7/21 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Mi a garancia arra, hogy máskor nem üt meg?
2016. márc. 1. 11:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseg. Okollel ut egy 15 eves lanyt? Azert kellene konyorogjon hogy ne jelentsd fel. Te hulye vagy ha meg szoba allsz vele, vagy elvezed.
2016. márc. 1. 14:02
 9/21 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátod?
2016. márc. 1. 15:14
 10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! sokat tanultam belőlük.... a barátom 16 éves.. egy osztályba járunk.
2016. márc. 1. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!