Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom, nem tudom most mi legyen?! 17L
Elég jó barátom, egy ideje kavartunk, úgy tűnt hogy összejövünk, de én mégsem akartam, féltem, hogy rámegy a barátságunk, meg csinált is dolgokat amik nem voltak szimpatikusak, mindegy, ő ezen kiakast, mert nagyon akarta hogy összejöjjünk, nem értette meg, hogy miért nem akarom, üvöltözött, hogy biztos más pasi van a dologban és csak mondta,mondta, de olyan hangnemben hogy megfagyott az ereimben a vér, mire egyszerűen kibukott belőlem, hogy "szerinted téged tudna valaki szeretni amikor ilyen vagy?" Elborult az agya, és kaptam egy hatalmasat, ököllel (kajakos srác, szóval nagyon erős)
Nem lett semmi bajom, csak elég csúnyán felszakadt a szám, de annyira megijedtem, hogy köpni-nyelni nem tudtam, csak elkezdtek folyni a könnyeim, aztán meg elrohantam, mert féltem tőle, nagyon.
Nem merek hazamenni, egy barátnőmnél vagyok, nem akarom hogy a szüleim meglássák...
Félek ettől a fiútól, egy suliba járunk, nem akarok vele találkozni, nem tudom mit tegyek...
17L a fiú 18
elég bunkóság ilyet kérdezni egy fiútól.
én is megütöttelek vna.
tudd hogy hol a határ, és ne játssz legközelebb az érzelmekkel
Még jó, hogy nem jöttél össze vele...
Beszélj a szüleiddel!!! Ez nagyon fontos
Bori te vagy az? :)
Égjen Nappal Bukarest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!