Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egyidősek vagyunk, 18 évesek, évfolyamtársak viszont én inkább a menőbb társaságba tartozom és elég jól is nézek ki (pedig még nem volt barátnőm, de ez inkább csak miattam, mert nem akartam), a lány viszont, akiről szó van, nem annyira, mármint jóindulattal is csak 6/10, és ő inkább bénábbakhoz tartozik, vagyis nem nagyon van senkivel, nem nagyon vannak a suliban barátai, de én jóban vagyok vele és rengeteget beszélgetünk és sulin kívül is szoktunk találkozni, de suliban nem nagyon, mert az említett társaság miatt inkább ott próbálom kerülni, nem akarom, hogy még jobban bántsák, így is csomószor beszólogatnak neki és kibeszélik a háta mögött. De az a nagy helyzet, hogy én lehet, hogy beleszerettem, és egyáltalán nem tudom mit csináljak..

2016. febr. 29. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azz, hogy vegyél lejjebb az egódból
2016. febr. 29. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem artana lejjebb venni belole tenyleg ne azt nezd hogy 10/ mennyi vannak belso ertekei is

Es igazan meg vedhetned ha bantjak rad megis csak hallgatnanak talan ha olyan meno vagy es akkor lehet kevesbe bantanak

2016. febr. 29. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Épp azért népszerűbb nálad a 6/10 csaj mert róla még beszélnek is
2016. febr. 29. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Kicsit vegyél vissza az arcodból

Ha bántsák meg vedd meg elvégre te vagy belé szerelmes

2016. febr. 29. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is tegnap még beképzelt voltam. Ma már tôkéletes.
2016. febr. 29. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beképzelt egyáltalán és nem az a bajom, hogy ő nem "menő", hanem hogy mindenki eltávolodna tőlem és akkor kettőnket piszkálna folyamatosan mindenki..:(
2016. febr. 29. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Mégis milyen hülye szokás lett manapság ha valaki nem menő akkor már ciki vele járni???

Kérdem én minek?? Senki nem tökéletes

Kérdező: ha téged ezért piszkálnának akkor azok igazából csak felszínes barátok és nem igaziak

2016. febr. 29. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked barátnő? Holy shit...
2016. febr. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!