Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Kb egy éve megismertem egy lányt, nagyon sokat beszélgettem vele, de végül nem lett belőle semmi, mert én nem akartam, de a lány nagyon szerette volna. Nagyjából egy féléve beszélgettünk utoljára, azóta én megbántam, hogy nem hívtam el randira.

Érdemes lenne megpróbálnom nála ennyi idő után, illetve hogy csalódott?

Előre is köszönöm.

2016. jan. 1. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én rá irnék facen és szerveznék vele egy jó randit nemmozit olyat ahol tudtok beszélni.
2016. jan. 1. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem hívd fel, beszéljetek meg egy találkozót, őszintén mondj el neki mindent, hogy megbántad :)

sok sikert ;)

2016. jan. 1. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Ismerőseitől hallottam, hogy nem igazán akar senkitől semmit mostanában... :(
2016. jan. 1. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor meg ha ez a helyzet akkor felejtsd már el

És azért barátoknak sem kéne elhinni mindent lehet h csak rád vár

Vagy ha tényleg nagyon szereted és fontos neked tegyél meg felé egy lépést

Legyen egy kis bátorságod ráírni egy őszinte üzenetet h megbántad és h nem lenne e kedve valahova elmenni

2016. jan. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!