Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csinálnátok ha a párotok megcsalna?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 21:34
1/7 NeymarjrLau válasza:
Ha biztos lennék benne, szakítanék.
2/7 anonim válasza:
Felugornék a levegőbe, közben fordulnék 952 fokot fent majd ezzel a lendülettel pörgőrúgással lerúgnám a fejét <3
3/7 anonim válasza:
Ott hagynam de elotte jol ossze vesznek vele hogy hat ha magaba nez..de semmi fele kep nem lennek vele egyutt mert ha egyszer megcsalt akkor tobbszor is megfog
4/7 anonim válasza:
ha biztos vagyok benne, rákérdeznék. lehet nem csapnék le rá először. én valahogyan tuti kitolnék vele...
5/7 anonim válasza:
Úgysem tenné. :P De általánosságban ha valaki megcsalna, biztos elhagynám, mert ezzel elveszteném felé a bizalmam. Valahogy megtudnám ki az új barátnő, és ha nem tudná, hogy az új barátja megcsalt valakit, felvilágosítanám a tényekről, hogy ha velem megtette előbb-utóbb vele is meg fogja. :D Ha az új csajnak van esze, a pasi két szék közül a pad alá esne. 17/L
6/7 anonim válasza:
Kidobnam, mint macskat sza... kakilni!
7/7 anonim válasza:
Nem tudom. Elsore vegiggondolnam mennyit er a kapcsolatunk, bar ha neki ennyit, akkor max. addig maradnek vele, amig eszre nem terek, hogy jobbat erdemlek es ideje uj eletet kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!