Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy jó barátom, de ő többet szeretne, és nem tudom mit tegyek, ti mit csinálnátok a helyemben?
Szóval én vagyok a lány, ő a fiú.
Mindig jól érzem magam vele, de eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ő meg én egy pár...
De mondta, hogy ő szeret engem, és hát nem tudom mit gondoljak/csináljak. Nem akarom megbántani meg semmi ilyen. Úgy érzem tényleg nagyon szeret.
De pl ha valami fiúról beszélek neki, mindjárt féltékenykedik. Ti mit csinálnátok a helyemben? Próbáljam meg vele ezt az egészet?
Ugyan ez volt velem régen. A leges legjobb barátom volt mikor bejelentette, hogy ő többet is akar. Határozottan de mégis a kis lelkére vigyázva elmagyaráztam neki, hogy én nem így tekintek rá. Aztán összejöttem egy fiúval. Neki sem tetszett, hogy a fiúbarátommal ilyen jóban vagyok a fiúbarátnak meg az nem tetszett, hogy pasim van. Választanom kellett köztük és én a pasimat választottam mert nagyon szerettem. A barátommal minden féle kapcsolatot megszakítottam. Eleinte nagyon rossz volt de nagyon jól döntöttem. Ez a sztori 6 éve volt ugyanaz a pasim mint akkor és most várjuk a babánk.
Na ez az én sztorim a fiú barátokkal akik többet akarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!