Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyenes út kérdése:
Miért kell minden páwát a külseje alapján megitélni?!
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 22:09
11/19 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom,akkor SEHOL sincsen meghatározva,hogy hogy kell kinéznie kivűlről egy férfinek!!!!
2016. febr. 29. 14:47
12/19 anonim válasza:
Ezzel elég nagy hülyeséget mondasz, hogy nincsen meghatározva. Na persze, írásban tényleg nincs, de van egy társadalmi norma, amibe ez a stílus nagyon nem fér bele. Férfiatlan jellemre utal.
13/19 A kérdező kommentje:
Csak irigy vagy!:)
2016. febr. 29. 19:57
14/19 anonim válasza:
Rendkívül primitív vagy, hogyha te ebből ezt vontad le. :D Mégis mire lennék irigy? Azt se tudom ki vagy, mi vagy, elég nehéz így bármire irigynek lenni. De nem baj, szép próbálkozás volt. Mellesleg, aki kicsit értelmesebb tudja, hogy férfiatlan, jellemtelen stílust követsz. Sajnálom, hogy te nem ezek táborát erősíted, hanem beállsz te is birkának. Szép estét!
15/19 A kérdező kommentje:
Menj el dolgozni te munkanélküli!
2016. febr. 29. 22:04
16/19 anonim válasza:
Látod, én mondtam. Értelmetlen dolgokat hordasz össze. Nem baj, majd kinövöd ne aggódj! :)
17/19 A kérdező kommentje:
Kissebb lehetsz mint én..Maximum 13 lehetsz,de lehet,hogy sokat mondtam!
2016. márc. 1. 13:41
19/19 anonim válasza:
Miért, szerinted ki irigykedik egy pávára? Ez a nagy divat mostanság, és? Ezzel akarsz felvágni itt a neten? hogy te követed a sok seprűt meg ecsetet hogy tudj szerezni két percig egy olcsó ribit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!