Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez (tenyleg) szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez (tenyleg) szerelem?

Figyelt kérdés

Mármint hogy csak tetszik vagy ez szerelem?

Van egy fiu,akit egyszer szeptemberben láátam,és decemberig egy szakkörön minden 2. héten találkoztunk,egy kicsit beszélgettünk...De december óta nem láttam már...És minden órában Rá gondolok,és hiába nem találkoztam vele már olyan rég óta,mégsem felejtem el,nem kezdem kevésbé szeretni,nem "ábrándulok ki" belőle bármilyen fura/mások szerint rossz dolgot megtudok Róla... És ha eszembe jut,úgy igazán hogy régen milyen jó volt h láthattam meg ilyenek...És sokszor álomba sírom magam annyira hiányzik...És minden zenen kb.amiben szóba jön a szerelem elkezdek könnyezni,aztan ha nem latnak masok akkor sírok,zokogok...És miatta tettem meg egy csomo dolgot ,Ő motivált pl.arra h lefogyjak,meg ilyenek...

2016. febr. 26. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még nem szerelemnek mondanám de a ,,tetszik nekem" nállad már kevés hogy hifejezd mit érzel iránta.
2016. febr. 26. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Hormonális dolgok és vonzódás. Ez nem szerelem
2016. febr. 26. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Igazábol pszichológiai értelembe magadba vagy szerelmes, utána nézhetsz hogy ez mit is jelent..
2016. febr. 27. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok... Eddig még ennél jobban senkit sem szerettem...Akkor még nem is voltam szerelmes? És ez nem baj(mármint h 17 évesen még sosem voltam...)
2016. febr. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!