Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudná valaki fordítani angolra vagy spanyolra?
Figyelt kérdés
Valaki aki folyékonyan beszél angolul vagy spanyolul lefordítaná nekem?
Szia,nem telik el nap hogy ne gondolnék rád.Tudom hogy nem sok esély van rá hogy vissza írsz.De reménykedem benne.Egyszer ha csak 1napot eltölthetnék veled én lennék a legboldogabb a világon.Érzem hogy tényleg szeretlek,ez nem rajongás.De azt hiszem mindent leírtam ez előző levelemben.Itt nem tudom rendesen elmondani amit érzek.Talán majd egyszer szemtől szemben és talán akkor megérted mit érzek.
2016. febr. 25. 21:48
1/5 anonim válasza:
Csak nem valami hiressegnek akrod elküldeni? xdd hajrá,a remény hal meg utoljara.. te meg elöbb
2/5 anonim válasza:
Csóri Bieber gyerek. Szerinted elolvas naponta 200 ezer ugyanilyen levelet?
3/5 anonim válasza:
Angol: Hello dear, I'm your backstage cum dumpster fan girl, who is ready for your D, wanna meet up?
Spanyol: Hola, te amo. Quiero follarte!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csaj vagyok xD komolyan gondolom hogy lekéne fordítani
2016. febr. 26. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!