Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön ha egy csaj kicsit, , fiús"?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, ám az emberek szerint sokszor viselkedek fiusan. Szeretek bő pulcsikban járni, utálom az erős sminket és a cuki kis miniruhácskákat, sok fiubarátom van, kicsit szétszórt vagyok, tehát sok ilyen kevésbé lányos apróságot lehetne rám mondani.
2016. febr. 25. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Mutass egy ismert lány/nőt, aki hasonlít rád és akkor meg tudjuk mondani. Ezek alapján amit leírtál csak annyit tudok mondani, hogy az ég kék.
2016. febr. 25. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Egy lány ne legyen "fiús".
2016. febr. 25. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha egy lany csak bő pulcsit hord az igénytelenségét mutatja
2016. febr. 25. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nincs fütyköse :D és a külseje egyértelműen lányos akkor bejön
2016. febr. 25. 19:50
 5/10 Firedoom ***** válasza:
0%
Szoval "igénytelenség"? Nem feltétlen. Ha ez neked tetszik es ettol meg lany "maradsz" akkor inkabb legyél ilyen mint ku r va. Ettol meg lehetsz szep es kedves.
2016. febr. 25. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz szép és kedves de elég ritka. 10 ilyen lányból 1 szép vagy kedves.
2016. febr. 25. 20:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Öhhm. Hát akkor igy utólag még hozzáfűzném, hogy a külsőmmel abszolut nincs probléma, tehát nem vagyok csúnya:D Sosem volt problémám ezen a téren. Kedves meg csak azzal vagyok, aki tényleg megérdemli, akiketnem szívlelek, azokkal hogy őszinte legyek, nagyon köcsög tudok lenni.
2016. febr. 25. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Én például szeretem... De ritka az ilyen vagy vidéki, vagy foglalt szóval ilyen ritka, de sokan szeretjük.
2016. febr. 25. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Hűűű, olyan vagy mint én! :D

Annak ellenére hogy 160 centi vagyok, utálom a magassarkút, mindig nadrágban járok, és főleg pulcsikban, vans cipőben. Ha lányosabb napom van akkor is bőbb, de csinibb felső valami kardigánnak, de tuti hogy bakanccsal :D Van orrpiercingem, és én is utálom az erős sminket. Főleg metál zenét hallgatok, nagyon laza vagyok az emberekkel, könnyen teremtek kapcsolatot, imádom az embereket, kedves vagyok másokkal, de persze ha valaki gonosz, akkor azt el tudom küldeni a fenébe. Ja, és nekem is egy legjobb barátnőm van, elenyészően 2-3 lányHAVEROM, a fiúkkal meg BARÁTok vagyunk.

Alapvetően azért bírnak a fiúk, mert nem cicózok - őszinte vagyok - és könnyű velem kapcsolatot teremteni, plusz ha valami baj van akkor rám mindig lehet számítani, szeretek lelkizni, és törődni az emberekkel, de minden hülyeségben benne vagyok és imádok nevetni - ezért vagyok inkább fiúkkal, sosem parázzák túl a dolgokat. :D

Ha könnyen kapcsolatot teremtesz a másikkal akkor benne van a pakliban az is, hogy megtetszel valakinek... A legjobb barátom azt mondta hogy akinek bejöttem az mind azt szerette bennem, hogy kis vagány vagyok, és mégis nagyon cuki, nőies alakkal, és hogy nagyon természetes vagyok.

Mindenkinek más jön be. Valszeg egy olyan sráccal aki a tiptop lányokat kedveli nem is fogod magadat jól érezni. Általában az ilyen cicababákat vagy kiröhögik vagy csak egy trófea lesz nekik a külsőjük miatt, nem pedig a lelke fogja megfogni őket.

Valahol középen kell lenni, mind külsőleg és belsőleg is szerintem, az a tuti. :D

19/L

2016. febr. 26. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Általánosban 7. osztályos koromig én is ilyen voltam, aztán valahogy villámcsapásszerűen kialakult bennem az igény a nőiesebb viselkedésre, ruhaviseletre. Ez nem jelenti azt, hogy buta liba lettem, csak elkezdtek dolgozni a hormonjaim.

Olyan lányismerősöm is van, aki alapból nagyon szép, félhosszú, szőke haj, tengerkék szem, az öltözködése alakot kiemelő, sportos, de nem sminkel, világéletében fiús dolgokat művelt, és imádták a pasik, jelenleg élete párjával él a legnagyobb boldogságban.

26/L (Tudom, hogy fiúkat kérdeztél, gondoltam, nem baj, ha én is leírom a gondolataimat. :)

2016. febr. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!