Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még mindig bejön neki? Mit tegyek?
A legjobb barátnomrol van szo. Nemrégiben elkezdett egy sraccal talakozgatni. Ezzel semmi baj nincsen. Csak azzal hogy a srac kiköpött mása annak a pasinak aki régebben tetszett neki. Külsöleg is meg belsoleg (ahogy igy mesel rola abbol szürtem le) is nagyon hasonlit.
Szerintetek még mindig bejön neki az elözö és azért kezdett el a másikkal talalkozgatni mert rá emlékezteti? Nem merek rakerdezni mert 10000% biztos hogy nemet mondana csak mivan ha még tetszik neki az elozo?
Szerintem igen es nem szeretnem ha szenvedne...O is segitett nekem anno enis szeretnek. Mit tehetnek
Attól, hogy úja ugyanolyan típusú pasi jön be neki, még semmi köze nincs a régihez. Egyébként sem értem, miért kéne ebbe belefolynod, bármilyen jó barátnőd is...
Mit tehetnél? Drukkolj, hogy összejöjjön neki, és ne legyél negatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!