Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek Bejön?
Figyelt kérdés
Sziasztok Lányokat szeretném megkérdezni hogy bejön-e nektek 160cm rövid barna haj kékeszöld szem? (14 éves)
Főként 14 Körüli lányokat kérdeznék Köszi
2015. szept. 1. 22:33
1/8 anonim válasza:
Most komolyan ez a kérdésed...?
ÉS ha valaki igent, más meg nemet mond... akkor mivan?
Mit számít ez?
... Menj inkább aludni, holnap suli
2/8 anonim válasza:
Túl kevés információt adtál meg. Pusztán a szeme vagy a haja színével, esetleg a testmagasságával senki nem hódított. Láttam gyönyörű kék szemű barna hajú lányt és láttam nagyon csúnyát is.
Ne menj inkább suliba, csak rossz lesz neked.
3/8 anonim válasza:
14/l és 173 cm :)) ha magasabb lennél, meg 1 évvel nagyobb, igen bejönnél
4/8 anonim válasza:
A hajad és a szemed igen. A magasságod fölött szemet húnyok. De kb ennyi. A többid nem, pl a külsőd sem. 14/l
5/8 egy naaagy fan válasza:
Alacsony nekem, de ha kedves, jól néz ki, stb. Akkor oké
7/8 anonim válasza:
Bocsi, de elég alacsony vagy. Én 13 éves vagyok , de én 167 centi vagyok szóval...nem.De kinek mi.SOk lánynak biztos bejössz
8/8 anonim válasza:
igen 13/L ha gondolod írhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!